smyrnas Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 elesso said: müdür yardımcısı sıfatlı tezgahtar yapar o adam seni bence. evet durum aynen böyle zaten tek farkı maaşım normal personelden yüksek satış danışmanları ile aynı işi yapıcam.birde şu an işsiz oldugum için işi kabul ettim gittigi yere kadar sıkıcam dötümü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 tabi ki canak comlek. tezgahtar olarak ise almak istiyip tamam mud. yardımcısı yapıcam seni diyen adama nasıl guvenebilirsin ki? baslık acıp sorman bile hata yani, boyle kararları kendin verebiliyor olman lazım is dunyasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bence iki firmadan da bi cacık olmaz hele ilkinden hiç olmaz madem seni müdür yardımcısı yapabilecek konumdaydı da neden tezgahtar olmanı istedi? ayrıca MAĞAZA müdür yardımcılığı diyosun ki büyük markaların bile mağazalarındaki müdürleri bile sıradan biriymiş gibi çalıştırırlar bunu benden daha iyi bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 parası iyiyse git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 DoruK said: çok genel bi yanılgı inşaat mühendisi olarak, amelelerle enseye şaplak olmanın ölümcül olcağını düşünüyorum. ama başka işlerde belki farklıdır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 hahah öyle değil abi. sen çok çaçaron biri değilsen, üstündeki adam da ilk postta tabir edildiği gibi yırtıcı bi tipse, enseye şaplak muhabbetinden "yaa mahmut bugün 2 saat daha kal len işler kaldı yardım ediver"den "işten sonra yengene cv hazırlayabilcen mi fotoğraf koyamıyom ben worde" gibi sömürülürsün. olmaz diyemezsin kolay kolay böyle bi tipe, başta evet olur tamam dedikten sonra yeter lan diye patlarsan sen suçlu olursun. işten çıkarması gerekirse kusra bakma bilader der gözünün yaşına bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bu işte bir iş var, b şıkkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar