asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Türk Telekom için son 10 yılın(veya daha az) yıllara göre kar miktarlarını nereden öğrenebilirim? Google da baktım ama pek işe yarar bilgi edinemedim... Şimdiden teşekkür ederim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kar bilgilerini internette yayınlayacaklarını mı düşünüyorsun? TT'nin karıyla Türkiye kurtulur be :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 evet internette bulamazsin bosuna yorma kendini[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yayımlayacaklarını hiç sanmıyorum.Attıkları kazığı göstermeye pek hevesli olduklarını hiç sanmıyorum.[signature][hline]My Honour is My Life
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ama yıllık kar miktarları açıklanıyor. Niçin düzenli bir biçimde toplanmış hali olmasın?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ne kari zarar etti !!!! 240 tirlyon.......[signature][hline][email protected]
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 zarar edebileceklerini sanmıyorum çünkü kar eden en büyük kamu kuruluşu oldukları için pttlerde falan yazılar vardı[signature][hline]Server is busy.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 İlk altı ay o ayrıca geçen sene ilk altı ayda 2 Milyar $ ciro ile net 1 Milyar $ kar etmişti. TT gibi kar eden kuruluş yok bi kere...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cirolari 5 milyar dolar karlari 2 milyar dolar yanliz hazineye 1 milyar civari bisey veriyolar kar uzerindenmi bilmiyorum ve sakin herhangi bir konuda yalan zarar aksi demeyin, birak interneti ttnet patronuna sorsan bundan daha iyi zor bilir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yok geçen yılın ilk ayı hazineye aktardıkları hariç NET kârları 1 M $ dı ama 2004 noldu bilmiom:)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bilgilendirme servisini kullan verirler sanırım ..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bilgi edinme yasası diye bişey çıkarmışlardı o şekilde öğrenmeyi dene
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Server Error in '/BILGI_EDINME' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. Parser Error Message: Could not load type 'bilgi_edinme.Global'. Source Error: Line 1: <%@ Application Codebehind="Global.asax.vb" Inherits="bilgi_edinme.Global" %> Source File: ttidcWebvhostswww.turktelekom.com.trBILGI_EDINMEglobal.asax Line: 1 -------------------------------------------------------------------------------- Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.573; ASP.NET Version:1.1.4322.573 Bilgi edinmeme :P Edinemiyorum :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Öne çıkan mesajlar