asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Türk Telekom için son 10 yılın(veya daha az) yıllara göre kar miktarlarını nereden öğrenebilirim? Google da baktım ama pek işe yarar bilgi edinemedim... Şimdiden teşekkür ederim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kar bilgilerini internette yayınlayacaklarını mı düşünüyorsun? TT'nin karıyla Türkiye kurtulur be :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 evet internette bulamazsin bosuna yorma kendini[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yayımlayacaklarını hiç sanmıyorum.Attıkları kazığı göstermeye pek hevesli olduklarını hiç sanmıyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ama yıllık kar miktarları açıklanıyor. Niçin düzenli bir biçimde toplanmış hali olmasın?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ne kari zarar etti !!!! 240 tirlyon.......[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 zarar edebileceklerini sanmıyorum çünkü kar eden en büyük kamu kuruluşu oldukları için pttlerde falan yazılar vardı[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 İlk altı ay o ayrıca geçen sene ilk altı ayda 2 Milyar $ ciro ile net 1 Milyar $ kar etmişti. TT gibi kar eden kuruluş yok bi kere...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cirolari 5 milyar dolar karlari 2 milyar dolar yanliz hazineye 1 milyar civari bisey veriyolar kar uzerindenmi bilmiyorum ve sakin herhangi bir konuda yalan zarar aksi demeyin, birak interneti ttnet patronuna sorsan bundan daha iyi zor bilir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yok geçen yılın ilk ayı hazineye aktardıkları hariç NET kârları 1 M $ dı ama 2004 noldu bilmiom:)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bilgilendirme servisini kullan verirler sanırım ..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bilgi edinme yasası diye bişey çıkarmışlardı o şekilde öğrenmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Server Error in '/BILGI_EDINME' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. Parser Error Message: Could not load type 'bilgi_edinme.Global'. Source Error: Line 1: <%@ Application Codebehind="Global.asax.vb" Inherits="bilgi_edinme.Global" %> Source File: ttidcWebvhostswww.turktelekom.com.trBILGI_EDINMEglobal.asax Line: 1 -------------------------------------------------------------------------------- Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.573; ASP.NET Version:1.1.4322.573 Bilgi edinmeme :P Edinemiyorum :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar