geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Yalan diyorum 2. hakkıma da.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ailemden birine kötü bişey olması. Allah korusun ya..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Böcekten igrenirim allahtan korkarım.[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tersini düşünen varmı?[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia... Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is a Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hmm en büyük korkum...hmm...aklıma gelmiyor. Ama bu konuda 1984 kitabını tavsiye ederim hehe.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Dionysus, 20 Ekim 2004 01:11 tarihinde demiş ki: tersini düşünen varmı? Neyin? Ben ölümden korkarım mesela gayet doğal olarak ama yaratıcı bir güçten korkmam.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Allah korkusu[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya ben niye olumden korkamıyorum?? Hani olsem uzuntum ailem icin olcak cok uzulcekler fln[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Çok yüksekten düşmek,yanarak ölmek.Kararsızlıktan ve korkmaktan. Hobilerim,hed höt ve hüttür. Favori rengim,morciverttir. [signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 20 Ekim 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Korax, 20 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki: Çok yüksekten düşmek,yanarak ölmek.Kararsızlıktan ve korkmaktan. Hobilerim,hed höt ve hüttür. Favori rengim,morciverttir. yanarken çok yüksekten düşerek ölmek nası ? :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 saruman misali[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Böcekler ! Böceklerden nefret ederim bir böcek göriyim 2 gün yemek yiyemem ben iyrenç bi fobim işte.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: somebody, 20 Ekim 2004 01:30 tarihinde demiş ki: said: Korax, 20 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki: Çok yüksekten düşmek,yanarak ölmek.Kararsızlıktan ve korkmaktan. Hobilerim,hed höt ve hüttür. Favori rengim,morciverttir. yanarken çok yüksekten düşerek ölmek nası ? :) hehe bide gülücük koymuş ya :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: somebody, 20 Ekim 2004 01:30 tarihinde demiş ki: yanarken çok yüksekten düşerek ölmek nası ? :) zaten bi yerden düşerek ölücekseniz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. bir de yanarken düşerek ölmek yanma acısına son wericeği için olmadı. düşerken kurtulup,yanmaya başlayıp tekrar düşmek desen o zaman kötü işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: NotoriuS, 20 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Böcekler ! Böceklerden nefret ederim bir böcek göriyim 2 gün yemek yiyemem ben iyrenç bi fobim işte. uzakdoğuda böcek yiyorlarmış. düşünsene adam böcek görse korkmayı bırak aha bedava yemek buldum diye sevinecek[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Prawler, 20 Ekim 2004 01:27 tarihinde demiş ki: Allah korkusu ötesi yok.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Sly-One, 20 Ekim 2004 01:34 tarihinde demiş ki: said: somebody, 20 Ekim 2004 01:30 tarihinde demiş ki: yanarken çok yüksekten düşerek ölmek Yemeğin yanında bir tatlı gibi.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: somebody, 20 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 20 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Böcekler ! Böceklerden nefret ederim bir böcek göriyim 2 gün yemek yiyemem ben iyrenç bi fobim işte. uzakdoğuda böcek yiyorlarmış. düşünsene adam böcek görse korkmayı bırak aha bedava yemek buldum diye sevinecek Abi uzak doğuda bebek cenini bile yeniyor. P.S. Abartı yoktur.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Ekim 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Sly-One, 20 Ekim 2004 01:34 tarihinde demiş ki: said: somebody, 20 Ekim 2004 01:30 tarihinde demiş ki: yanarken çok yüksekten düşerek ölmek nası ? :) zaten bi yerden düşerek ölücekseniz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. bir de yanarken düşerek ölmek yanma acısına son wericeği için olmadı. düşerken kurtulup,yanmaya başlayıp tekrar düşmek desen o zaman kötü işte. haha.adamı vuralım gitsin en iyisi. ne bu işkence yaf..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: somebody, 20 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 20 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Böcekler ! Böceklerden nefret ederim bir böcek göriyim 2 gün yemek yiyemem ben iyrenç bi fobim işte. uzakdoğuda böcek yiyorlarmış. düşünsene adam böcek görse korkmayı bırak aha bedava yemek buldum diye sevinecek Abi onların zekasından şüpeliyim ztn.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 zevk&renk meselesi bence daha çok, ha birde eski zamanlarda doğan ihtiyaçların getiridği bir kültür bence kesin bir tarihi vardır o böcek yeme şeysinin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Ekim 2004 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 benim bildiğim şu : adamlar çok yokluk çekmişler bir ara. savaşlar kıtlık falan.. kedi, köpek, böcek falan yemeye başlamışlar..ordan kalma diye duydum.. diyenin yalancısıyım...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Penthesilea, 20 Ekim 2004 01:36 tarihinde demiş ki: said: somebody, 20 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 20 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Böcekler ! Böceklerden nefret ederim bir böcek göriyim 2 gün yemek yiyemem ben iyrenç bi fobim işte. uzakdoğuda böcek yiyorlarmış. düşünsene adam böcek görse korkmayı bırak aha bedava yemek buldum diye sevinecek Abi uzak doğuda bebek cenini bile yeniyor. P.S. Abartı yoktur. yanlız, bu iğrenç ötesi birşey...sapkınlık gibi .[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Okyanus Deniz Deniz canlısı deniz anası[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Oha ya;aç bunnar... Damak diye bişi yok bunlarda..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: somebody, 20 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 20 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Böcekler ! Böceklerden nefret ederim bir böcek göriyim 2 gün yemek yiyemem ben iyrenç bi fobim işte. uzakdoğuda böcek yiyorlarmış. düşünsene adam böcek görse korkmayı bırak aha bedava yemek buldum diye sevinecek Abi uzak doğuda bebek cenini bile yeniyor. P.S. Abartı yoktur.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Ekim 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Sly-One, 20 Ekim 2004 01:34 tarihinde demiş ki: said: somebody, 20 Ekim 2004 01:30 tarihinde demiş ki: yanarken çok yüksekten düşerek ölmek nası ? :) zaten bi yerden düşerek ölücekseniz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. bir de yanarken düşerek ölmek yanma acısına son wericeği için olmadı. düşerken kurtulup,yanmaya başlayıp tekrar düşmek desen o zaman kötü işte. haha.adamı vuralım gitsin en iyisi. ne bu işkence yaf..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: somebody, 20 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 20 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Böcekler ! Böceklerden nefret ederim bir böcek göriyim 2 gün yemek yiyemem ben iyrenç bi fobim işte. uzakdoğuda böcek yiyorlarmış. düşünsene adam böcek görse korkmayı bırak aha bedava yemek buldum diye sevinecek Abi onların zekasından şüpeliyim ztn.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 zevk&renk meselesi bence daha çok, ha birde eski zamanlarda doğan ihtiyaçların getiridği bir kültür bence kesin bir tarihi vardır o böcek yeme şeysinin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Ekim 2004 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 benim bildiğim şu : adamlar çok yokluk çekmişler bir ara. savaşlar kıtlık falan.. kedi, köpek, böcek falan yemeye başlamışlar..ordan kalma diye duydum.. diyenin yalancısıyım...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Penthesilea, 20 Ekim 2004 01:36 tarihinde demiş ki: said: somebody, 20 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 20 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Böcekler ! Böceklerden nefret ederim bir böcek göriyim 2 gün yemek yiyemem ben iyrenç bi fobim işte. uzakdoğuda böcek yiyorlarmış. düşünsene adam böcek görse korkmayı bırak aha bedava yemek buldum diye sevinecek Abi uzak doğuda bebek cenini bile yeniyor. P.S. Abartı yoktur. yanlız, bu iğrenç ötesi birşey...sapkınlık gibi .[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Okyanus Deniz Deniz canlısı deniz anası[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Oha ya;aç bunnar... Damak diye bişi yok bunlarda..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar