Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Büyük korkunuz nedir?

Dionysus

Öne çıkan mesajlar

Başlık Basit :P[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
This is a Dionysus
Sosyal ağlarda paylaş

Böcek. Daha doğrusu trake solunumu yapan her canlı (kanatlı karınca, çekirge vs. dahildir)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

of evet hele o hamam boceklerı varya ıggyggygy...
ya bıde o ucan sıpastık ıgrenc rezıl pıslık haywanat kara bocekelr var onnardan nefret edıyorummmmmm[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Sosyal ağlarda paylaş

Unutulmak sanırım....[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
This is a Dionysus
Sosyal ağlarda paylaş

yalın -> yalnız
yanılmak -> yanlış

der, feci türkçe karizması koyarım fdg[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz Edebiyet Yapmayalım Edebiyat Bölümü Burası Değil...[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
This is a Dionysus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fordcus, 20 Ekim 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
*Çık çık* Tebrik ettim işte her 3 kişiden 1'i doğru yazdı ve de o sensin diye

Ya prd Ford ben trce yazamam pek
dalga geçiorsun sanıp yersiz asabiyet yaptım...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Sosyal ağlarda paylaş

korkularınızdan sözediordunuz?[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
This is a Dionysus
Sosyal ağlarda paylaş

Allahtan korkun insafsızlar! alçaklar! Gülcan çıkar o ayakkabıları onlar bizim değil onlar haram mal!

anam acı babam acı
acıların çocuğuyum

ha bu arada hakkaten de Allahtan korkarım.. başkaca da bir şey beni kolay kolay korkutamaz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Her konu birinin saçmalaması yüzünden değişmek zorundamı adam anlatmak istediğini yansıtıyormu daha ne uzatıyorsunuz ki bırakın edebiyat kralları konuşsun :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...