Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nikotin Bandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullananınız oldu mu arkadaşlar? 3 Gündür kullanıyorum her gün başka bir yere yapıştırıyorum. Bugün farkettim ki yapıştırdığım yerlerde allerjik küçük küçük sivilcemsi kabarcıklar oluşmuş :/
Var mı başına böyle birşey gelen? Kullanmayı da bırakmak istemiyorum. Ne yapmalı?

NİKOTİNE ALERJİM VARSA SİGARAYA NİYE YOK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGG

Küçük harflerle bağırıyım geç oldu komşular uyanmasın
Mesaj tarihi:
nikotin değil kurdeşenin varsa ne yapıştırırsan yapıştır çıkıyor öyle küçük küçük kaşınan şeyler

bi hap vardı babam kullanıp bırakmıştı sigarayı ben de kullanıp bırakıp 1 ay sonra tekrar başlamıştım adını hatırlayamadım yarın yazarım
Mesaj tarihi:
Yok kurdeşenim. Kaşınmıyorlar da. Yara bandı yapıştırınca falan da çıkmadı hiç şimdiye kadar ( başka yapıştırılacak birşey gelmedi aklıma) :/
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Sen dişçi değil misin ya?

Sen sigara içersen sigara yüzünden dişleri tuvalet taşı gibi olmuş adamlara ne öğüt vericen.

Yapmayın yahu.

Topu topu 3 tane içiyordum yaa onu da bırakıyorum işte ne kızıyon :(

Ben yine öğütümü veriyorum bol bol onlar bilmiyor ki benim içtiğimi ayrıca kötü örnek olmuyorum hastalarsa. Dişlerim de pırıl pırıl ;)
Mesaj tarihi:
nikotin sakızı dene. 2 hafta oluyor ben bırakalı. baya net kesiyo sigara içme isteğini. ama o kadar çirkin iğrenç bi his çöküyo ki bana bütün isteklerim sıfırlanıyo sanırım. yaşamak istemiyorum bir müddet
Mesaj tarihi:
Tuvalet taşı gibi olmaz belki ama bi pisuvar sarısı olabilir.

3 tane falan hikaye, 3 olur 5, olur 10, derken paket.

Bantla falan olmaz yanlız haberin olsun. Ölene kadar bant kullanamazsın. Biraz iradeni yüksek tutacaksın, tamamdır.
Mesaj tarihi:
copry said:

SeaGle said:

Sen dişçi değil misin ya?

Sen sigara içersen sigara yüzünden dişleri tuvalet taşı gibi olmuş adamlara ne öğüt vericen.

Yapmayın yahu.

Topu topu 3 tane içiyordum yaa onu da bırakıyorum işte ne kızıyon :(

sen bağımlı değilsin
hap da bant da kullanma dümdüz bırak gitsin
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

nikotin sakızı dene. 2 hafta oluyor ben bırakalı. baya net kesiyo sigara içme isteğini. ama o kadar çirkin iğrenç bi his çöküyo ki bana bütün isteklerim sıfırlanıyo sanırım. yaşamak istemiyorum bir müddet

Bunu da düşündüm de arkadaşımın yüzünde çok sivilce yapmış var mıdır aslı?
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

3 tane için nikotin bandına gerek olmaz ya. Direk bırak bence ikisinide

Asıl mesele de o ama. Zaten 3 tane 5 tane içiyorum ne olacak ki deyip bir türlü bırakma psikolojisine giremiyorum. Bıraktığımı bana hatırlatacak birşeyler lazım. O yüzden bant.
Mesaj tarihi:
Hollwander91 said:

ip bağla bileğine, ben de bırakmayı deniyicem yarın hadi hayırlısı
bugün bırakıcaktım sözde 1 paket içtim gene

bi arkadaşım böle bırakmıştı hehe
Mesaj tarihi:
tablet tavsiye ederim tadi basta biraz igrenc sonrasinda mentollu bir hal aliyorhic icesin gelmiyor baya basarili yaninda bant da almistim kullanmadim
Mesaj tarihi:
Lyv said:

tablet tavsiye ederim tadi basta biraz igrenc sonrasinda mentollu bir hal aliyorhic icesin gelmiyor baya basarili yaninda bant da almistim kullanmadim

Sakız mı tablet dediğin?
  • Yeni Oluştur...