copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kullananınız oldu mu arkadaşlar? 3 Gündür kullanıyorum her gün başka bir yere yapıştırıyorum. Bugün farkettim ki yapıştırdığım yerlerde allerjik küçük küçük sivilcemsi kabarcıklar oluşmuş :/ Var mı başına böyle birşey gelen? Kullanmayı da bırakmak istemiyorum. Ne yapmalı? NİKOTİNE ALERJİM VARSA SİGARAYA NİYE YOK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGG Küçük harflerle bağırıyım geç oldu komşular uyanmasın
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 nikotin değil kurdeşenin varsa ne yapıştırırsan yapıştır çıkıyor öyle küçük küçük kaşınan şeyler bi hap vardı babam kullanıp bırakmıştı sigarayı ben de kullanıp bırakıp 1 ay sonra tekrar başlamıştım adını hatırlayamadım yarın yazarım
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yok kurdeşenim. Kaşınmıyorlar da. Yara bandı yapıştırınca falan da çıkmadı hiç şimdiye kadar ( başka yapıştırılacak birşey gelmedi aklıma) :/
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sen dişçi değil misin ya? Sen sigara içersen sigara yüzünden dişleri tuvalet taşı gibi olmuş adamlara ne öğüt vericen. Yapmayın yahu.
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Hap falan kullanmam yaa banta da gerek yok aslında da ne biliyim bilinçli plasebo yaşatıyorum kendime sdf
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 SeaGle said: Sen dişçi değil misin ya? Sen sigara içersen sigara yüzünden dişleri tuvalet taşı gibi olmuş adamlara ne öğüt vericen. Yapmayın yahu. Topu topu 3 tane içiyordum yaa onu da bırakıyorum işte ne kızıyon :( Ben yine öğütümü veriyorum bol bol onlar bilmiyor ki benim içtiğimi ayrıca kötü örnek olmuyorum hastalarsa. Dişlerim de pırıl pırıl ;)
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 nikotin sakızı dene. 2 hafta oluyor ben bırakalı. baya net kesiyo sigara içme isteğini. ama o kadar çirkin iğrenç bi his çöküyo ki bana bütün isteklerim sıfırlanıyo sanırım. yaşamak istemiyorum bir müddet
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Tuvalet taşı gibi olmaz belki ama bi pisuvar sarısı olabilir. 3 tane falan hikaye, 3 olur 5, olur 10, derken paket. Bantla falan olmaz yanlız haberin olsun. Ölene kadar bant kullanamazsın. Biraz iradeni yüksek tutacaksın, tamamdır.
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 copry said: SeaGle said: Sen dişçi değil misin ya? Sen sigara içersen sigara yüzünden dişleri tuvalet taşı gibi olmuş adamlara ne öğüt vericen. Yapmayın yahu. Topu topu 3 tane içiyordum yaa onu da bırakıyorum işte ne kızıyon :( sen bağımlı değilsin hap da bant da kullanma dümdüz bırak gitsin
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 3 tane için nikotin bandına gerek olmaz ya. Direk bırak bence ikisinide
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Vingthor said: nikotin sakızı dene. 2 hafta oluyor ben bırakalı. baya net kesiyo sigara içme isteğini. ama o kadar çirkin iğrenç bi his çöküyo ki bana bütün isteklerim sıfırlanıyo sanırım. yaşamak istemiyorum bir müddet Bunu da düşündüm de arkadaşımın yüzünde çok sivilce yapmış var mıdır aslı?
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 SpiderS_DangeR said: 3 tane için nikotin bandına gerek olmaz ya. Direk bırak bence ikisinide Asıl mesele de o ama. Zaten 3 tane 5 tane içiyorum ne olacak ki deyip bir türlü bırakma psikolojisine giremiyorum. Bıraktığımı bana hatırlatacak birşeyler lazım. O yüzden bant.
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ip bağla bileğine, ben de bırakmayı deniyicem yarın hadi hayırlısı bugün bırakıcaktım sözde 1 paket içtim gene
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 @ TOR oOnu da azaltmak lazım ozman sdf
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ving. aras değil ving. o kadar samimi değiliz
Karea Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Hollwander91 said: ip bağla bileğine, ben de bırakmayı deniyicem yarın hadi hayırlısı bugün bırakıcaktım sözde 1 paket içtim gene bi arkadaşım böle bırakmıştı hehe
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Benim bantta yazıyordu, kullanılan bölgede kaşınma kızarıklar yaratabilir diye. Ayrıca pek bir işe yaramamıştı bende, bantla bile sigara içmeyi başardım.
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 O çok tehlikeli yalnız. Kısa yoldan kalp krizi.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 benim teyzem tiridine bandı kullanıyor, çok memnun.
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 tablet tavsiye ederim tadi basta biraz igrenc sonrasinda mentollu bir hal aliyorhic icesin gelmiyor baya basarili yaninda bant da almistim kullanmadim
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Lyv said: tablet tavsiye ederim tadi basta biraz igrenc sonrasinda mentollu bir hal aliyorhic icesin gelmiyor baya basarili yaninda bant da almistim kullanmadim Sakız mı tablet dediğin?
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ben nikotinli buttplug aldım. geziyorum gayet rahat okulda falan hiç problem olmuyor
Öne çıkan mesajlar