Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 aras kargoya gidicem sabah, bunların tükkanın içinde küçük koli tarzı sağlam kutu bulunuyo mu göndericeğimiz eşyayı koyabileceğimiz
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 neyse gerek kalmadı, var galiba http://www.araskargo.com.tr/web_18712_1/neuralnetwork.aspx?type=1508
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Nasıl mal bi kargo şirketi ya. Bugün aradım dedim ki gelecek misiniz ona göre bekleyeceğim evde. Evet gelicez dedi. Bekledim ne geldi ne etti. 14.11.2013 00:00:00 TESLİMATA GİDİLDİ, MÜŞTERİ TALEBİ İLE ŞUBEDEN ALINACAK Bunu yazmışlar kargo takibinde ne salak bi firmasın sen. Yarın sabah uyandığım gibi arayıp ağızlarına sıçayım da 1 saate getirsinler. Bi de yavaşlar. 12'sinde kargoya verilen ürün hala geçmedi elime. Sabah varmıştı burdaki şubeye halbuki.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Hayır teslimata geldiyseniz niye şubeden almayı talep edeyim. Kafanıza sıçayım ya alamadım hırsımı.
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 leşlik sırası: sürat-aras-mng-yurtiçi-ups-dhl
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mng arastan daha dandik, onun dışında güzel sıralama
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 biz 2 senedir arasla çalışıyoruz abi yok rezalet ötesi. ulan göndereceğimiz kargo 2 adım ötedeki şubemizde kayboluyor çıldırtıyorlar beni. zaten teslimat görevlilerini söylemeye bile gerek yok 30 tane kargo çıkıyorsak 15 tanesinde problem oluyor bütün gün evde oturduk gelmediler diyen mi dersin evi şubeden 2 sokak ötede olan müşteriye 4 gün şubede bekletilen kargo mu dersin binlerce şikayet alıyoruz da işte alternatif bulamıyoruz şerefsizlere.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Silphatos said: mng arastan daha dandik, onun dışında güzel sıralama sürat fena değil gibi en azından suadiyedeki şube temiz çalışıyor gözüküyor. ayrıca evet mng rezaletin de dibi, adamlarla imzaladığımız tahsilatlı gönderi sözleşmesini 1 ay aktif edemediler muhtemelen kaybettiler utandılar söylemeye. merkezlerini arayıp şikayet ettim günde 350-400 kargo çıkıyoruz şubenizi arayıp tebrik edin bizi kaybettikleri için diye. salladım tabiki yok öyle bi rakam shuesahu
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 biz de aras ve dhl kullanıoz ofiste, aras her gün otomatik gelmesi gerekirken aranmasına rağmen 3 gün gelmiyo, deliriyo millet. dhl müşteri hizmetlerine telefon ediyosun, 10dk sonra kurye gönderiyo adsfgh
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 aynı dertten biz de muzdaribiz. bazı günler ofiste arkadaşlar mesai bitiminde 2 saat sonrasına kadar bekliyorlar araç da olmuyor götürüp kargoları bırakacak. en son şube müdürünü bizim patrona çok fena azarlattırdım ki severim müdürü de, saat 5i 5 dakika geçsin hemen arayıp bilgi veriyor 5-10 dk gecikicem çok sıkıştım idare eder misiniz diye sfsds. anormal bişi yoksa saat 5te kapıdalar artık ama
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Dartanian said: 14.11.2013 00:00:00 TESLİMATA GİDİLDİ, MÜŞTERİ TALEBİ İLE ŞUBEDEN ALINACAK Bu ibareyi bazen zaman dağıtıma yetmediyse de giriyorlar, yani dağıtıma çıkan araç o günkü gönderileri dağıtmayı bitiremezse, şubeye dönüp ertesi sabahı bekliyor ve bazen Zaman Yetmedi bazen de Müşteri Bulunamadı vs yazıyorlar siteye, hemen aazlarına sıçma diye uyarayım dedim sdf
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Sadece 9.05te şubeye gelen kargomu akşam saatine kadar bitirememeleri bile ağızlarına sıçma sebebi. Yurtiçi 11de gelen kargoyu 12de evime getiriyo. En son hatta aramıştım çıkıcam diye saat alıp adam yürüyerek getirmişti.
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bizim ofis de aras, hergun 4,4.30 arası gelir kargo olmasa bile geliyo adam. deli gibi de indirimli
Öne çıkan mesajlar