DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 benim anlamadıgım fener böle oynayarak tr de en zor deplasmanlarda bile nası 3 puan alıo her seferinde.. tr liginin bu kadarmı kalitesi düştü [Bu mesaj DonCorleone tarafından 20 Ekim 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 çünkü en büyü fener :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Roma futbol oynamıyor heralde karete yapıyor onun yerine adamlar yine kırmızı kartları görmeyi başardılar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Umit ozatın acıklama yıllardır aynı ulan be karaktersiz kro köylü herif " önümüzdeki maclara bagıcaz daha mencıstır gelicek sahamıza" zavallı herif zavallı kaptan lan bide bu adam Takım kaptanı[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Daum a soruyu soktular : Daum bu sene cl de bizden beklentiniz olmasın dedi.Yani Daum takıma güven miyor mu? // Spikere helal olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 eternal cok afedersin de adam orda profesyonelce i$ini yapıyo sen kimsin ki ona "karaktersiz kro köylü herif" diyebiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hiç bi futbolcuya kızmayın.daum'a ve onu orda oturtan başkanınıza kızın.komik komik oynatıyo.değişik değişik diziyo takımı.o kadro çok işler yapabilirdi.en azından bundan daha iyisini yapabilirdi.sonuçta fenerin kadrosu şu anda türkiyenin en iyi kadrosu.ama yalan oldu.bu kadroyu başka herhangi bi teknik direktörün eline verin, hatta biz burda birleşip oylama yaparak bi takım kuralım,hatta ve hatta şenol güneşe verin daha güzel oynatır takımı.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aa bi dakka bunu görmemişim.Eternal ayrıca köylü kelimesini nasıl bi hakaret olarak kullanabiliyosun?[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 köylü milletin efendisidir demiş Atam[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 3-1 demiştim ehe ama lyn hakkatne mençıstırdan daha ii[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ya bu DAUM şoparı bıraksın bıktım artık bu adamdan.FB maçı izlemicem artık[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Juventus BMunich maçı yerine LEverkusen - Roma maçını versinler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 paramizla rezil oluyoruz ya yuh bea ayagina s..tigimin alexi bi kere bire kosmadi ya bu kadarmi cekingen oynar bi adam[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 20 Ekim 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Köylü yü hakaret olarak kullanmıyorumki ne alaka adam köylü bir kesmin insanı hakaret içerikli bir durum degil bu Adam avrupa futbolundan anlamıyan anadoluda köyde yetişmiş bir adam kromu evet kro beyinsel gücü yok tekniksel güçte yok bana böle işini yapıyo acıklama yapıyo demeyin işin yapan o 60 bin tane insan ekmeklerinden kesip 30 milyona 40 milyona karaborsayla 300 milyona bilet alan taraftar işini yapan adam eger ben burda sinirimden aglıyosam umit ozat denilen adam işini yapmıyodur ben yapıyorumdur bana name yapma yani burda işini yapıyo diye[signature][hline]Corbeau powers our uo [Bu mesaj Eternal tarafından 20 Ekim 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 maçın adamı her zamanki gib rüştü bence.cok net pozisyonları cıkardı.gollerde yapabilcegi bişi yoktu.onların kalecide iiydi baya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 "Umit ozatın acıklama yıllardır aynı ulan be karaktersiz kro köylü herif " Eternal $u lafını savundun ya,diyecek hiçbi$eyim yok sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Geçmiş olsun tüm Fb'li arkadaşlara...[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Bathory, 20 Ekim 2004 00:35 tarihinde demiş ki: "Umit ozatın acıklama yıllardır aynı ulan be karaktersiz kro köylü herif " Eternal $u lafını savundun ya,diyecek hiçbi$eyim yok sana.. Bu gece bişey deme sen bana boşver olur böle bazen[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Silthanas, 20 Ekim 2004 00:43 tarihinde demiş ki: umit ozat olmasa fb bu yil cokuyordu yalniz..hatirlatirim.. kameraya bakışlarıda olmasa reytingler çökecekti[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya nasıl maçtı o öle ya daum bir takımı bu kadar mı kötü oynatır takım çabaladı ama olmadı ve tuncaya acayip acıdım çocuk 90 dakka koşturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 servet serkan deniz muahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahha[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bu nasıl mesaj ya. Kendini ifade etme güçlüğümü çekiyosun mave. Tartışacaksan adam gibi tartış, dalga geçeceksende insan gibi geç. Tabi ki GS veya BJK'liler skorla dalga geçebilir sonuçta ben de aynı şey rakibimin başına gelse onu kızdırırım ama tekrar ediyorum iq seviyesini lütfen belli bir mertebenin üstünde tutalım tutamıyorsak da mümkünse susalım.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 mümkün oLduğu kadar az keLime ve boL kahkaha efekti kuLLanıyorum burada seni rahatsız eden nedir ? ne dokundu bu kadar ? yani 6 tane yiyiosunuz koymuyorda ben 60 tane haha yazınca mı bozuLuyorsunuz.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Genel bi yorum yapcak olursam zaten dün girmedim patiye... [li]Bu defansla nereye kadar[/li] [li]90 dk hooijdonkla nereye kadar..[/li] [li]tamam Tuncay çok extra kaliteli bi topçu fakat adam yanlız[/li] [li]Savunma yetersiz...[/li] Sakın kimse Daum'u suçlamasın adam diyorki ''otorite arkadaşlarımla konustum dediler ki Fb o grupta 3.olursa performans olarak üst seviyede olursunuz'' ve de ekliyo diyoki ben bunu Türkiye'de söylemeye Çekindim... Çünkü bunu söylediği dakika ilk sırada medya olmak üzere Fb yöneticileri adamı tepelicekler way efendim milyon dolarlık kadro...Salla gitsin oturmadımı OTURMAZ.... Günümüz Fb Henüz avrupada oynucak kadar tebrübeli diil...Rüştü'de biraz hata sezdim...Savunmayı yok görünce kendini 12. adam zannetti ve çıkmalara başladı..Tamamen yanlış.. Ve de efendim kaldı 3 Maç...Var Fener'in 3 puanı ve fener o gruptan Ç I K A M A Z [signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 fenerden nefret ederim ama fransızlardan 10 kat daha fazla nefret ederim o yüzden de dunku maçı fenerin kaybetmesi beni çok mutlu etmedi ama üzdü de diyemem... yani iki taraf için de ne üzüldüm ne sevindim diyelim ama fenerin defansa biraz şekil koyması gerek sene başında da yollıycaktınız daumu hata ettiniz hata...[signature][hline]Can't touch this... [Bu mesaj Spiegel tarafından 20 Ekim 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar