Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 cerebralis said: ya bu arada öyle dedin de geçen otogarda otobüs bekliyorum karşımda türbanlı bi kız taraf okuyo.neyse okuyo böyle harıl harıl bi arkadaşı geldi yanına sinirli sinirli ahmet altanın bi yazısını gösterdi. ''şunu okusana yağğ bi suç diil mi bu direkt hakaret etmiş''dedi arkadaşı okudu(nispeten açık görüşlü)''fikrini söylemiş ''dedi ''aa resmen usulsüz demiş başbakan erdoğan'a suç bu''diye celallendi tekrar. nası zor tuttum kendimi ahmet altan falan beni ilgilendirmez de artık fikir beyanına bile o kadar kıl kapıyolar ki,o kadar laf söylenmez bi tabu yarattılar ki şaşa kaldım.iyi alıştılar anlıycanız tayyibi üzmek allahı üzmektir diye şiir yazıldı bu memlekette buna mı şaşırdın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 cerebralis said: ya bu arada öyle dedin de geçen otogarda otobüs bekliyorum karşımda türbanlı bi kız taraf okuyo.neyse okuyo böyle harıl harıl bi arkadaşı geldi yanına sinirli sinirli ahmet altanın bi yazısını gösterdi. ''şunu okusana yağğ bi suç diil mi bu direkt hakaret etmiş''dedi arkadaşı okudu(nispeten açık görüşlü)''fikrini söylemiş ''dedi ''aa resmen usulsüz demiş başbakan erdoğan'a suç bu''diye celallendi tekrar. nası zor tuttum kendimi ahmet altan falan beni ilgilendirmez de artık fikir beyanına bile o kadar kıl kapıyolar ki,o kadar laf söylenmez bi tabu yarattılar ki şaşa kaldım.iyi alıştılar anlıycanız embesil nesil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Eh işte böyle başbakana böyle millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sparkcaster said: tayyibi üzmek allahı üzmektir diye şiir yazıldı bu memlekette buna mı şaşırdın :D olaydan ziyade asabiyetine ve haklılığına sonuna kadar nasıl da inandığına şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 @ardeth tam tersi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 -Deno- said: diyorum size, assassino creed kuralım bir tane, ebay'den robe falan da söyleriz. temizleyelim bir güzel herkesi. en sonunda böyle olacak gibi zaten.1 tane ateist terör örgütü çıkacak iki medrese kundaklicak 1 tarikat şeyhini indirecek anca öyle akıllanacak şu ümmetçiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bağnazlık işte öyle bişey, çok korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 iç savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 cerebralis said: ya bu arada öyle dedin de geçen otogarda otobüs bekliyorum karşımda türbanlı bi kız taraf okuyo.neyse okuyo böyle harıl harıl bi arkadaşı geldi yanına sinirli sinirli ahmet altanın bi yazısını gösterdi. ''şunu okusana yağğ bi suç diil mi bu direkt hakaret etmiş''dedi arkadaşı okudu(nispeten açık görüşlü)''fikrini söylemiş ''dedi ''aa resmen usulsüz demiş başbakan erdoğan'a suç bu''diye celallendi tekrar. nası zor tuttum kendimi ahmet altan falan beni ilgilendirmez de artık fikir beyanına bile o kadar kıl kapıyolar ki,o kadar laf söylenmez bi tabu yarattılar ki şaşa kaldım.iyi alıştılar anlıycanız bu forumda ahmet altan sevilmez. genç ulusalcılarımız rahatsız oluyor adını duyunca. isim vermeden sakalllı de anlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hiç değişmiyorlar da keratalar cumhuriyet kurulur hilafet diye ayaklanırlar bir türk subayının kafasını kesip cadde cadde gezdirirler nerdeyse 1 asır gecer aradan mağduruz İSTİKLAL MAHKEMELERİ HEPİMİZİ KATLETTİ derler,bir yandan da otel yakarlar vs. neyse allah dan şanslı zamanları onları yargılayacak bir mekanizma yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 escape said: iç savaş bişey olmaz.hizbullah o kadar adam öldürdü şeriat için iç savaş çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 throine said: isim vermeden sakalllı de anlarlar. yok canım severiz ahmet toldtan ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 adam çözmüş ulusalcı solcu ergenekoncu vatan haini kişilerin davranışını,sakallı derler asjkdjhlsdakjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 çok sakallı var karışır sakallı diyince, abisini de kiklediler stardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 "nutella yerim" said: @ardeth tam tersi bence. Demek istediğim, adam her kendini eleştirene dava açarsa şuursuz insanlar da bunun doğru olduğunu sanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hep kaçırıyorum şu aksiyonları yav yalnız bu müslüman kardeşlerdi ccccilerdi falan tip olarak hiç rastlamıyorum nerde yaşıyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Her gördüğün sakallıyı Altan sanmıycaksın AHMET ALTAN AKILLI OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 gerçek islam bu değil gençler. tayyibin başarılarını kıskanıyorsunuz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Türkiye'ye haçlı seferi falan düzenlense kılımı kıpırdatmam. Hatta üstüne işbirliği bile yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yav said: hep kaçırıyorum şu aksiyonları yav yalnız bu müslüman kardeşlerdi ccccilerdi falan tip olarak hiç rastlamıyorum nerde yaşıyorlar acaba abi oyunlarda olur ya böyle goblinler orclar falan mağaralarda yaşar, arada etraftaki kasabalara raid'e inerler, aynı hesap bunlarda. gerçi oyunlarda jipe binen goblin, bürokrat orc falan göremezsin ama ilginç bi dönemden geçiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 -Deno- said: diyorum size, assassino creed kuralım bir tane, ebay'den robe falan da söyleriz. temizleyelim bir güzel herkesi. Richard Dawkins'e bagli ateist terror orgutu kurak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 escape said: iç savaş orcon sen ne güzel banlıydın ya nerden çıktın gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar