cihant Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 orjinalinden imitasyondur o.yoksa 600 küsür tl'lik malda %70 indirim pek gerçekçi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Beygir said: Şu saatin maliyeti ne olabilirki 600 700 lira ediyor nevarmış içinde abi sen su 600 700 e takılıyosan ne saatler var ohooo patek philippe tir vacheron dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 _Gandalf_ said: said: Gönderdiğim Mesaj ----------------------- Satıştaki saatinizi almak istiyorum ama orijinalliği ve garantisi konusunda kararsızım. Bu saatin Türkiye önerilen satış fiyatı 642 tl. Bu saatin imitasyon olup olmadığını ve garantisinin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Aldığım Mesaj ----------------- Merhabalar efendim, Ürün bizim tarafımızdan 2 yıl garantilidir. Casio zaten ürünlerini Çin'de ürettiriyor efendim, ürünü satın aldığımız fabrika Casio üreticisi olduğunu belirtiyor bize belgelerini göstererek. Emin olduğumuz bir nokta var, bütün fonksiyonları çalışır durumda ve saatin herşeyi aynı. Ayrıca koşulsuz iade hakkınız saklı efendim. Saygılar mutlu günler. adam çinden gelen çakma saatler bunlar mı diyecek? "saatin her şeyi aynı" lol "ürünü satın aldığımız fabrika" demiş bir kere burada yanlış yapmış. Bunun gibi markalar için çin'de orjinal ürün üreten fabrikalar hiç bir koşulda distribütör dışında başka birine mal veremezler. Yani bir kayserili eleman gidip çin'den fabrikasından samsung galaxy note, iphone, laptop, playstation alamaz. Ama bunların hepsinin çakmalarını alırsın. Hatta anlaşırsın bana şunun çakmasını yap şu şu olsun diye sana özel bile üretirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Arkadaşlar bir mağazada(stand) çakma saatler satan arkadaşıma gösterdim o fiyata 100 de 100 1. sınıf imitasyon saattir ibaresini yapıştırdı.Hatta daha da ileri giderek aynı saati 10 kaat ucuza ben veririm dedi ben onun yalancısıyım. Şu an elinde olmayan model yokmuş sadece modelin seri numarasını versinler 15 gün içinde tedarik ederiz diyor kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 doğru demiş.her saatin imitasyonunu en kalitelisinden yapıyorlar artık.170tl diyosa çinde 20 dolar falandır.ben alırsam imitasyon olduğunu bilerek alıyorum aksiyona gerek yok yani http://www.dhgate.com/ef-550d-1a-ef-550d-1av-chronograph-black/p-ff80808134a7dbad0134c9164881237a.html 70$ diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ben bu kadar efendim demesinden şüphelendim müşteri hizmetlerinin. Bence çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şu tarz saat alınacaksa neden casio diye sormadan edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Esh said: şu tarz saat alınacaksa neden casio diye sormadan edemiyorum. nat empty quoting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu modelde alttaki iç bölümde orijinalin çok güzel bir salınım hareketi var. çakmasını da gördüm, bildiğimiz akrep yelkovan gibi hareket ediyor onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tahtakalede ne imitasyon saatler var 15$ 20$'a dayımın dükkanına mal alırken görmüştüm. casio olmasına rağmen edifice serisi güzel saatler bende kullanıyorum ama orjinal olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar