BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 @Wolas; alamadık be hacı :/ ama trabzonspor antremanı izledik, burak yılmaz topa vurdu fln @SPectre88; eyvallah :) bu arada afrikanın güzide ülkesi nambiyadan selamlar! şaka lan şaka burası antalya konyaaltı, kocaman otelin tadını çıkaramadan zıbarıp yatmak gerçekten koyuyor :/ bileydik antalyada 1 değil 2 gün kalırdık etinden sütünden faydalanırdık ama bu terlikler kesinlikle bavula gidecek AHAHAHAH o değil de aktarmalı uçuş ne pis şeymiş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ABİ KEBAP YEMEKTEN BASUR OLCAM diyen arkadaşım geliyor aklıma şu topic'i her gördüğümde, ifşa etmeyecektim dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 karadenizin incisi(?) samsundan selamlar! otelde yer kalmadığından bizim müdür yardımcısını işadamı dairesine almışlar ki odaya girince direk ofis tadında bir düzenle karşılaşıyorsunuz, ardından yatak odası ve jakuzili banyoyla "öeh!" çekip "peki" diyerek şaşkınlığınız bitirebilirsiniz odama yerlemiş kesif cüruf kokusundan anladığım kadarıyla beni de bu gece "kalorifer dairesi"nde ağırlıyorlar, bakalım sabah kalorifeleri yakmaya geldiklerinde anlayacağız şaka lan şaka afrikanın gözbebeği mozambikteyim ben, motambu ile muz çitliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Samsun güzeldir ya, işkembecisi falan var meşhur. Nezih kent, öğrencisi bol. Vaktiyle rugby maçına gittiydik, "Samsun sanayide rugby oynadın mı?" derlerse iş mülakatında "evet" diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 samsun oldukça hareketli bir yer, dışarıda epey bi gezdik işimiz de düşündüğümüzden hızlı bitti ya da biz kaşarlandık, az sonra çıkıp bandırma vapurunu ve Atatürk heykelini göreceğiz. ha bir de samsun'a mango açılıyormuş, kaldığımız otelde işe alım mülakatları yapılıyordu sorular muhtemelen şöyleydi; -dakikada kaç gölek/t-shirt/bulüz/vs. katlayabiliyorsunuz? uygulamalı olarak gösterin -atlar gibi ayakta uyuyabilir misiniz? -kontrolsüz kalabalıklar ve elektrikli sopalarla aranız nasıl? esas sınav yarın, istanbuldan sonra en büyük bölge müdürlüğü ANKARA arada istanbuldan aktarma yaparkene fener maçının ikinci yarısına denk geleceğiz, bira patates :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mangodan sonrasını okumadım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kopir dori napiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 İyidir naapsın iş güç koşturmaca aynen devam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mango'yu görünce forumu bırakıp alışverişe koşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 herkes iste güçte ya ben bos takiliyorum evrende birtek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Ankaraya geldim sonunda, Barcelò diye bir yer, manzara güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ankara'nın ayazı sert olur evladım. üstüne kalın bir şeyler al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kalın derken benimkini kastettim... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 BabacumMostors said: Ankaraya geldim sonunda, Barcelò diye bir yer, manzara güzel Ne manzarası allasen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 üst katlarındaysa anıtkabiri görüyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 dasaaa said: kalın derken benimkini kastettim... 8-) ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA Anıtkabir ve Atakule var uzakta aydınlatılmış camii de kocatepe camii sanırsam bu arda çıktık bi dolaşıp geldik, kızılaya indik iki bira atalım diye sakarya caddesine yöneldik, her yer pavyonmuş daha önce görmemiştim her binadan dıngırı dıngırı angara havası çalınıyor bir de yolda konsomatrist ayartmaya çalışan abi gördük böyle kelli felli, kendisine "pick-up line" olarak "gel sana rakı ısmarlayayım"ı seçmiş ama sanırsam başarılı omdu ki 40 lı yaşlarında gösteren abla olanca şivesiyle "20 dakka sonra gelcem ben anam bekle benie" dedi sonra MOLANO SHOW tabelalı pavyona girdi şimdi yüksek müsadenizle zıbarıp yatacağım sabah da erken kalkıp işe koyulacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ankaradaki müthiş pati buluşmasından sonra ertesi günü zom gittim işe, zaten işin çoğu bitmişti tıkır tıkır yatık bitirdik ama IBM den gelen çocuk bilgisayar sayımını bir türlü bitiremedi, hani tam bitti diyoruz bu sefer bir dolaptan pentium 4 lü başka bilgisayarlar çıkıyor bu arada 3 tane de toplu mouse indirdim istanbula dönünce çalışıtyorlar mı bakacağım eheh şimdi esenboğadayız 23:00 da uçuyoruz ADANA'YA metrelik kebaplar beni bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kebaplardan kebaplara koş turduktan sonra ani bir kararla biletimizi erkene aldırıp sabah 9 da izmire geldik evet başlayabiliriz.. öhm.. GEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMATGEVREKBOYOZKUMRUÇİĞDEMDOMAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kebaplar ağır geldi heralde babacum 5 gündür ses seda yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ehuhe evet ya öyel oldu :) izmirden sonra istanbuşla dönüş ama sonra günü birlik bursa osmangaziye gidiş, pek bir şey görmedim hani bi "kentmeydanı" diye alış veriş merkezi vardı o kadar zaten bir an evvel işi paketleyip eve dönmenin planlarını yapıyorduk ama bitti.. 3675 barkod etikelteme ve 4500 küsur eşya sayımından sonra eve gelmek büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar