Vendy Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Adana'da gideceğiniz yer genel olarak çok pis bir yer, kolay gelsin. Alem yapacaksanız Adana'da, Kazancılara gidin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ankaraya geldiğinde bi rakı buluşması mı yapsak ki patiler olarak O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ahahahhaa ne zaman yazacaksın diye saat tuttum ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 23 ü cuma akşamı olabilir bak mesai bitiminde arjantin yada benim henüz bilemdiğim başka bir yer eheh AYARLAYIN GENÇLER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bende varım haber eğleyin. tunus kafaluka, ayrancı olta balık veya bilmediğim herhangi bir yer bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ayarlandı bil ;) Organizatörümüz çok başarılı bu tür konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Kafaluka iyi mi ya millet söyleyip duruyor ama hiç gitmedim. Larakene sorarız mekanı o seçer ya nede olsa uzman o =P ps: Ben genelde küçük yerlere gidiyorum nostalji oluyorum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 kafaluka merkezi ordan çıkıp bestekar veya arjantin falan yapılıyor o yüzden tercih ediliyor mekan aydınlık canlı müzik var üst üste değil masalar rahat oturuyorsun içeride sigara yasağı var. olta balık aşağı ayrancıda hayatınızda görmediğiniz mezeleri var günlük taze balık geliyor haftasonları canlı müzik var patlıcan, domates, balık, gibi değişik tatlıları var. sigara serbest ortam loş ışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 uu beybi bende bir hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 böbreklerimi almayacaksınız değil mi? karaciğeri masada bırakabilirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Sağlıklı besleniyor musun babacum? Birini bırakırız sana ya merak etme ^_^ 23ü bakayım bi ben gelemesem bile size ayarlarım en kötü bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 seymenlerin karşısı hoodun altımı 23 dediğin yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 güncelleme 23 ü akşamı 22:55 de uçağım, acaba sakata atmamak için 22 si perşembe mi yapsak? ha şu da olur 23 ü bahanesi olur buluşmanın ben de konuk olurum iki bira atar, yolluk "shot"ımı atar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 22'si olsun garanti olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 off kendimden utandım yukardaki postum için bi yandanda öle anlamam doğal aslında sıkıntı çok dert şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Tamam 22sine bakayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Karadeniz bölgemizin şirin ili Trabzon'dan selamlar! birahanesinde "aile salonu" otel çekmecesinde kıblenin yerrini gösteren nazik il :) gündüz gözüyle daha göremedik, yarına artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ehueheh Trabzon'uma da benden selamlar . Daha neler neler çıkar ohoooo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 o kible olayina antalyada da rastlamistim. Hatta havaalaninin dibindeki oteldi, adini hatirlamiyorum simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sümele manastırını göremedik ya :/ dur lan göreceğiz galiba arabayla 45 dakkada gidersiniz dedielr de daha uçağa yetişmesi var bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 40 45 dakikada gidersiniz de uçak gidebilir gümbürtüye. Kaçta ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yok zaten milli parkmış o yüzden 5 te kapanıyormuş, şimdi tepeden tepeden panoramik trabzon turu atacağız eheh güzel memleket 20:45 de ankaraya oradan da 22:45 de antalyaya uçuyoruz.. doğrudan uçuşsuz memleket :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ehehe dedim ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 mısır ekmeği isterikk 23 ü zeytinyağına baldıra bandıra yerük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 BabacumMostors @ kolay gelsin abicim Trabzon lanet şehirdir turun en acı tarafı başında olması olmuş. Samsun'da gideceğin adrese baktımda Havaş'la şehir içinde son durak olan AKM'de inersen 10dklık bir yürüme mesafesinde. otel tarifidir, yiyecek, gezilecek yerdir yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar