Ceday Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Aklıma uo ya basladıgım günler geldi, epey zevkli oluyor yeni bir oyuna basladıgınızın ilk zamanları.. Bugün ormanda dolasıodum ne var ne yok die. İlerde APE die yazı gördüm. Hemen atladım tabi, ahanda maymun kesecem die :P Sanırım gercek ismi APO imiş, ben nedense ape die algılamısım. Arkadas biraz saglam cikti tabi. Ben fire strike ı atınca banamısın demedi. Tabi ben o anda olacakları zaten anlamıstım :) Bi de aklıma sey geldi. Bizim arklar bagırıodu gecen "gelin lamn dinazor bulduk" die. Fil gibi anormal büyük yaratıklar var ya hani :)
noface Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 eheheh bende aynısını yasadım eheheh lich ne lich miş demi :)[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
caitiff Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu newbie değil ama lvl 51 char ile dün maradonda newbie yaratılara öldüm :P (hemde buffer/healer'im) not: Burdan ne çıkarıyoruz şimdi; Kendine çok güvenmiyeceksin :) [Bu mesaj caitiff tarafından 17 Ekim 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 daha level 10 muyum neyim fire mage olmuşum tamam gral oldum filan diom gittim werewolfların orayı bi orc watcher gördüm hehe dedim iki vuruşta şunu alim dedim ama o beni iki vuruşta aldı :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN)
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya benim en güzel newbie macerelarım şunlar ; -Orc Bowmana dalıp azımın payını alışım :) -Crystali vendorun aldığı fiyatın altına playerlara satmıştım :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bigün moradon'da giant bulcan'lar ile dertleşiyoduk. stephodon mu ne vardı, dinazorumsu bir yaratık, ismini tam hatırlayamadım şimdi. bi baktım dev gibi birşey. hadi bi büyü atayım ne de olsa çok güçlendim ya (lvl 15 filan). 10 sn sonra öldüm. scolar vardı, büyü ile dağıtan elemanlar. piana'daki ilk haftamda bi party'ye dahil olmuştum. naapıcaz naapıcaz derken o sırada leader gitmiş bilmem nereye, ışınladı bizi bi güzel. daha biz "hö ne nerdeyiz lan?" derken eleman "hadi dalıyoz şuna şuna" diye scolar'ın birini gösterdi. iyi peki dalalım diye koşturduk. sonra.. sonra beyaz saf bir ışık gördüm retina tabakamı şeeden.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Knight-Online'a yeni başladığımda vendorun 200kya aldığı birşeyi 50k ya satmıştım ve arkasından da sevinmiştim nası kazıkladım adamı diye ehuehe :)[signature][hline]Çıtır Çıtır İnsanı Çıldırtır !!! Nasıl birşeysin sen,için kıpppır kıpppır mauaha la havle.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 öeh :)[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Öne çıkan mesajlar