Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bilmiyorum burada meraklisi var mi, ama belki ilgileneni veya hic yoktan merak salani cikar. Evde tamir edilecek, ugrasilacak mekanik ve elektronik parca stogumu tukettigim ve gozumdeki fazlaliklardan kurtulmak adina bunlari satmaya karar verdim. Birde arada kullanilmamis compact bir digicam var bonus olarak. Sahibinden.com gibi guzel bir portal varken ayri ayri ilan fotografi koymakla ugrasmak istemedim, merak salan icin bir ekstra "tik" problem olmaz heralde. En agir toptan baslayip hafife dogru gideyim; rc araclar: Tamiya Scania R620 TIR (Kupa+Dorse) Team Associated NTC3+ Factory Team Kit + Futaba 2PL Tamiya TT01 - Schinitzer BMW E30 M3 Sport Evo Team Associated NTC3+ aksesuar+zerzevat: Futaba MC 231 CR ESC modulu HPI Roto Start Ver.1 Futaba s3003 stock servo Team Associated S1903 Servo Bonus: Casio Exilim S770 Compact fotograf makinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 dat tır <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi tir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 O fiyatta(tabii ki hakediyor) ama ne biçim mesaj gelmiş/view almış ilan. Helal olsun. Hobicilik halen ölmemiş türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 scania gercekten ucuz oldugu icin bu kadar view aldi saniyorum, ama gercekten rakamlara ben de sasirdim. Team associated lerin saniyesinde kapilmasini beklerken en az ilgi goren olmalari da ikinci sasirtici sey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu da burada gitmez ama koyayim, babalar gunu , dogum gunu turlu hediye vb. asdfas Caran d'Ache Varius Ivanhoe, silver/rhodium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu aletlerin kendi forumlarına ilan versen daha çabuk satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ilanlar heryerde mevcut zaten. Fakat gozden kacabilir diye daha goz onundeki yerlere de koymus bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bunları stock olarak falan mı alıyosunuz yoksa bir nevi kendiniz mi parça alıp birleştiriyosunuz? elektronik aksam anlamında soruyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 son vidasindan , tek damla boyasina kadar kendin yapiyorsun. fiyat farki vererek fabrika tarafindan birlestirilmis RTR (ready-to-run) modelleri de almak mumkun tabii, ama o zaman model alip modelcilik yapmis degil , oyuncak almis oluyorsunuz. olayin keyfi en ince noktasina kadar kendin yapip , devamli ince ince modelini ileriye goturmeye calismak digerlerinden daha iyi calismasini saglamaktir. Yoksa hazir alinca ne keyfi kalicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tır gözelmiş, kaç yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 @kharon, evet çok zevkli görünüyor o yüzden. Şu anlık hiç fikrimin olmadığı böyle bi konuda biraz pahalı bi hobi olur senin araçların. biraz offtopic oluyor ama uplanmış oluyor en azından, başlangıç için önerebileceğin modeller var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 @silp tir cok yapiyo yeni baslayacaklar icin tamiya tt01 guzel ve kolay bir model goreceli olarak. ama rtr alinmasini tavsiye etmem, alip insanin kendi yapmasi muhim. benim sattigim rtr ve limited edition kep oldugu icin bu profil icin cok ideal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 tır güzelmiş ama o kadar param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 UP. tir satildi, digerleri hala satilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar