Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO Serveri Kiralayan Firmalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar UO Serveri Kiralayan Firmalar varmı?Yani ozel konusalacak msn ,icq gibi online yazısma iletişim aracları varmı?Yurt dısından almayı planlıyoruz.varsa soyleyebılırmı?
Mesaj tarihi:
Hayır o ben değilim.Ama bana yardımcı olacak arkadas varsa cok sevinirim.Ankaralıyım.Adım Barış.Yeni bir server planımız var ve online gorusebilecegim birileri olursa adreslerini buraya yazabilirseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
Öncelikle yurtdışı host olarak theplanet'i tavsiye edebilirim. Fakat kendileriyle msn, icq gibi yollardan görüşmen zor. Öncelikle siparişi veriyosun zaten kendilerinin geliştirdiği "orbit" adında bi olay var ordan haberleşiyosunuz. Herhangi soru, sorun vb.. için.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)
Mesaj tarihi:
said:
redouble, 18 Ekim 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
Labina.NET beni ercin yolladı indirimli olsun de

Allam Ya beni yukardan gönderdiler daha phalı olsun diye.
Niy Yurt içinde varken yurt dışına bu merak bir sürü uo serveri kiralayan yer var. Sabancı Center var Doruk var anet var var olu var niye yurt dışı onu analmıyorum[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları
  • Yeni Oluştur...