cy-x Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oyun yüklendi girmeye çalışınca aşşagıdaki hatayı veriyor. activate account here ye basıncada gelen sayfa aşşagıdaki gibi napcam şimdi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ready to play yap iste tekrar download islemi bittikden sonra tekrar onaylatıyor o 5 tane güvenlik sorunusunu bir yere yazmadıysan yaz sifreyi en kücük hatanda random onları soruyor sifreyi yanlış girmek vb.cok başımı agrıttı ben bi yere yazmamıştım..yani download işlemi bitince son kontroları yap onayla başla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu günde 4 ün trialin ilk günü dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar