sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Geberdim gülmekten. http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2418 Bu arada suna da bakmak lazim. Büyüksün Microsoft[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. [Bu mesaj sharky tarafından 19 Ekim 2004 11:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Supermis[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Gün gelecek MS da çökecek.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ee adamlar demiş 30 günde bir restart diye, yapmayanlar utansın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Doru adamın hatası.. İnsan saatini falan kurar di mi. Sunucu bu sonuçta, 30 günde bir restart edilmeli. cık cık.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ehe ms çökene kadar beni zengin etsinde sonra çöksün :=P ahanda hemen cursorla tıklama işine girişiyorum mesela ;=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Adamlar istediği kadar çöksün ahuh adam şu an zengin mi zengin.Çökse bile ona koymaz sadece firma olarak uğraşıyordur belki hobi..[signature][hline]My Honour is My Life
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tabikide adamın hatası hem para al hem 30 günde bir restart atma bu microsoft bi başka adamlar kendi kendini restart layan prog yapamamışlarmı :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 benim anlamadigim bu kadar onemli birseyse basit bir zamanli ups falan niye koymamislar veya bir cron falan anlamadim
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Belki Task Scheduler 'a da güvenememiştir adamlar. 30 günden fazla dayanmıyormuş makina[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 O teknisyeni de pis dövmüşlerdir :) Unutulacak gibi birşey değil.[signature][hline]My Honour is My Life
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İki haber de oldukça ilgi çekici ve düşündürücü. Fakat bunların forumlara Sharky tarafından taşınmasının sebebi apaçık ortada: Windows aleyhtarı propaganda! Çalışmalarının devamını diliyorum Sharky![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Lol :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Açıklıyorum ulean, Linus aylık ücret ödüor bana türk insanını Windows tan uzaklaştıracam diye :P[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :):) Bu gidişle tüm Pati'yi Linux'cu yapıcan :P:)[signature][hline]My Honour is My Life
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 amiiin[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bi saatten beri beni kim harrass ediyor özelden diyordum, sevgilim paticike gelmiş bıdı bıdı konuşuor özelden :) yerim ulean :) @ DynamicK : çatla, hatunun kendisi has MS ci senin gibi.. Ama doğru yolu Linux da buldu.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. [Bu mesaj sharky tarafından 19 Ekim 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
lull Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 demek özelden mesaj atınca manasi BIDI BIDI oluyo ; acikliyorum ben 1tane bile ferrari görmedim !!
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hahahaha konu ms ile olmasa hayatta mesaj atmazdın di mi ? :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Herhalde! Zaten amacım da bu. Microsoft 1, Ben 2. Parayı kazanayıp Open Source camiasinin karşısına geçicem. *! ellerini sinsi sinsi ovuşturur *[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sharky Linus Torvalds ın ormanda unutulan kardeşiymiş...[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hi, I'm Linus Torrrrvald and i pronounce Linux as Linux.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Windowsa da şirin bi resim bulmak lazım. Linux sadece o penguenden kazanıyor yoksa başka bir artısı yok hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar