funq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 az önce ntvsporda gördüm, böyle k.k. gol görmemiştim daha önce. hatta g.g. gol de denir buna
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 önce anlamadım kacırdı, ondan üzülüyo zannettim sonra baktım spiker bağırıyor gol diye dedim noluyoz
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 olm bunlar nasıl futbolcu oluyor lan. adam 1. ligde oynuyor bi de arjantin ligi sanırım. demek ben gitsem o takımda süperstar olurum ayıp.
funq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kornere atmaya çalışıp da oradan gol atacak kadar yeteneksizse sergen'in deyimiyle "yarın sabah gönderilmesi lazım" yok konsantrasyon eksikliğiyle dalgınlıkla falan attıysa sergen'in deyimiyle "yarın sabah gönderilmesi lazım" arjantin'e bi sergen lazım
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 adamın satılmış olma ihtimali var. defansa gelirken adam tutmuyo. baktı karşı takımın oyuncusu beceremedi, poacher gibi tamamladı bide
Öne çıkan mesajlar