Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç Player

Astolath5

Öne çıkan mesajlar

Hadiyin bakalım sayısal oynayalım biraz..

Ben 300 diyorum, fazlası bizi aşar..
[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=-
Çalışan Türkiye gözümün önünde,
Atam sen rahat ol yerinde,
Mehmetçik tepede, bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde!
NEFRET - Her$ey vatan için!

----------------------
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]

[Bu mesaj Deathrack tarafından 20 Ekim 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

250-300 kişi rahat oynar ama bir kaç gün neden dersen UO Sunucuları yüksek degerde bandwith harcıyor. Onun için bandwith sınırlaması belirleyen hosting firması ile degilde başka bir hosting 'de çalışmanı tavsiye ederim[signature][hline]Myth UO Yakında Hizmetinizde
Myth UO Owner
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdisi bir baglantida lag yaşarsiniz ne kadar iyi hattiniz olursa olsun[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ozmn ücret'te iyise bence güzel ama ADSL kullanıcılarında lag olur ilerde onun için Türkiye 'de bulmaya çalışın bence (belkide lag olmaz ama yaşadım ondan söyledim)

Başarılarınızın devamını dilerim....[signature][hline]Myth UO Yakında Hizmetinizde
Myth UO Owner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Astolath5, 20 Ekim 2004 11:58 tarihinde demiş ki:
Suan mecburiyetten dolayı yurt dısındayız. Gusel bir yurtiçi bulamadım daha bir tane buldum 512 cok büyük rakamlar istedi olü opuculer baska yerleri arastırıyorum suan sponsorumuzda sonuna kadar arkamızda oldugunu soyledi arastırıyorum...

:D eee burası Türkiye ucaza host olsaydı her host'ta UO sunucuları olurdu bu nedenden dolayı pahalı :P[signature][hline]Myth UO Yakında Hizmetinizde
Myth UO Owner
Sosyal ağlarda paylaş

Serverinin lagsız olmasını istiyorsan ona gözün gibi bakıcaksın. Fazla spawn koymuyacaksın, save zamanını 1 saat'te bir yapıcaksın, 2 yada 3 ayda bir item restart atıcaksın, upload ve download'ları gece geç vakitlerde yapıcaksın, gereksiz item vs gibi şeyleri koymucaksın, 0480, 0800, 0810, 0820 vs. gibi renkleri fazla kullanmıyacaksın, orjinal renklerini kullanmaya bak. Pazar alani vs. gibi yerleri biraz geniş yapıcaksın-ki herkez aynı alanda olduğundan fazla kasmasın.. Daha birçok şey var bukadar yeterli sanırım..

Bunlar server içi lag problemleri..[signature][hline][b]-=YeK|AcextaR|=-
Çalışan Türkiye gözümün önünde,
Atam sen rahat ol yerinde,
Mehmetçik tepede, bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde!
NEFRET - Her$ey vatan için!

----------------------
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yine söylüyorum anlayamadığım bir şey var bu 100mb hat dediğiniz nedir yahu? Bakın data center'larda yüzlerce makine bulunur. siz ise eger kısıtlama konmadıysa herkez kadar eşit hat kullanırsınız yani hattınız hiç bir zaman 100mb/s çıkmaz...

1200gb bw güzel bir rakam fakat dikkatli olmanızı öneririm ;)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

512k bağlantı 200-250 kişi kaldırmaz, matematiksel olarak katını alarak gereken bağlantıyı bulamazsınız. Örneğin iki kişinin oynadığı bir sunucuda (aynı ekrandayken) senin attığın bir adım sadece bir kişiye gönderilir, 20 kişi olduğunda 19 kişiye gönderir bu yüzden katlayarak hesap yapamazsınız.[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...