Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Adil kullanım kotalı tarife sözleşmesine imza atarken her koşulu kabul ettiniz ama, şimdi yardırmayın adamlara.

Burda kotasız olsun diye 2 katı para ödeyen afamlar da var, enayi mi millet abi?

Tüketici olarak atlıyoruz sazan gibi "nasılsa uygulamıyolarmış yea" diye, sonra küfredince olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sapitiyor ttnet iyicene,

8 mbps kotasiz ve akk siz paket kullaniyorum. Ilk başta hızımı 20mbps e çıkardılar. 2 gün sonra 1mbps e düştü. Sistemlerinde 8 mbps sınırsız gözüküyor. Modem de 20 mbps. Ama download hızı 1mbps.

Büyük ihtimal santraldaki heriflerden biri gidipte beni 20 mbps kotalı tarife tanımladı 3 gündür düzeltmeleri için ugraşıyorum kafaları çalışmıyor

update : izledigimiz dizileri filmleri hep 720p ve 1080p indirince baktım sırf son 1 haftada 128gb indirmişim. kesin bunlar 120 gb kotalı olan tarifeye çevirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ttnet bu çorabı evirir çevirir adamın kafasına ters giydirir, mahkemelerden o kadar Yalın internet vereceksin kararı çıktı da nooldu adamlar 20 lira zam yaptı eğer telefon hattı almazsak ve yine kendi dediği fiyata getirdi
ttnet bu abicim yedirmez ekmeğini kimseye, Arapların petrol bulunmasından sonra ellerine geçen en tatlı gelir kaynağı TR'nin internetine çöreklenmek oldu

Yani şunu yapıpta üstüne mahkeme masraflarını da bize sokarlar, ben bekleyecem valla olayların gidişatını, ilk atılan olmayacam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...