ocean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ARadım ama bulamadım dll kurdum clienti acıyom sifreyi yazınca connecte takılıyo consulda ıse su hatayaı verıyo 16:24:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=02784c, in Main Loop nasil duzelte bilirim yardım edersenız sevınıırm saolun....[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sphere nin içinde spheretables die bi şey var onun içinde [OBSCENE] yazan yerin altına lamer gibib asasa gibi bişi yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Tsk ler[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar