Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 haftada c++ öğrenmek

pontipati

Öne çıkan mesajlar

bombilo said:

aha bunun gıbı 1 haftada c++ öğrenen kafalar iste bir cv yapıyor, c, c#, asm, vb, c#, java... herif god of programming languages oluyor cv'ye göre..

Eheh lan oyle bir yerde yazmissin ki ben mi alinicam baskasi mi bilemedim bir turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan önce yazılanlara göz atmadan bodoslama yazıyorum.Başlığı görünce aklıma "On Yılda Programlama Öğrenin" diye bir yazı vardı o geldi.Biraz zamanınız varsa okumaya değer 3-5 satır : http://ileriseviye.org/arasayfa.php?inode=programmingtenyears.html

Birde şu var : http://kerneltrap.org/Quote/Every_Day_For_Fun
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bir tarafını kaldırıp yazarsan o kadar dili kullanmış oluyorsun zaten, bilg mühendisliğinde adamların 3 dönemde yazdığı kodu ben lisede 1 haftada yazıyordum.
Tabi yazamadıklarından değil ama çoğu insan proje dışında açayım çalışayım demiyor.

Örnek olarak C++ kodunu gördükten 2 hafta sonra directx ve windows apila topdown shooter yapmıştım, tabi data structurelar falan uygun değildi ama en azından bir şeydi.

Azmin varsa bir haftada öğrenirsin, sonraki zamanlarda da laf atanların çoğunu geçersin zira "gerçekten" iyi bir programcının, 1 hafta + azmin bir araya gelmesiyle C++ gibi internette onbinlerce kaynağı bulunan bir dilde neler yapılabileceğini tahmin edeceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralpb said:

Azmin varsa bir haftada öğrenirsin, sonraki zamanlarda da laf atanların çoğunu geçersin zira "gerçekten" iyi bir programcının, 1 hafta + azmin bir araya gelmesiyle C++ gibi internette onbinlerce kaynağı bulunan bir dilde neler yapılabileceğini tahmin edeceğini düşünüyorum.

yazılıma girişi c++ ile yaptım sene 98'de, sonra .net gelince c++ .net, 2008'den beri de c# ile ekmeğimi yiyorum. microsoft, tt, bilimum sabancı şirketinde danışmanlık yaptım ama hala bilmediğim bir şey olur da rezil olur diye düşündüğüm oluyor. helal olsun pampa, türkiye'mizin senin gibi insanlara ihtiyacı var.

iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

Eralpb said:

Eğer bir tarafını kaldırıp yazarsan o kadar dili kullanmış oluyorsun zaten, bilg mühendisliğinde adamların 3 dönemde yazdığı kodu ben lisede 1 haftada yazıyordum.
Tabi yazamadıklarından değil ama çoğu insan proje dışında açayım çalışayım demiyor.

Örnek olarak C++ kodunu gördükten 2 hafta sonra directx ve windows apila topdown shooter yapmıştım, tabi data structurelar falan uygun değildi ama en azından bir şeydi.

http://i.qkme.me/35dep8.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...