nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bunu yapabilen varsa gelsin bana da öğretsin sınırsız dürüm ısmarlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 nameless said: Ben yaparim lan. Yaptiktan sonra da keline keline vururum ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 hodri meydan efendi, ben gider cv'de bile yazarım ileri derecede c++ diye asdgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 aha bunun gıbı 1 haftada c++ öğrenen kafalar iste bir cv yapıyor, c, c#, asm, vb, c#, java... herif god of programming languages oluyor cv'ye göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bombilo said: aha bunun gıbı 1 haftada c++ öğrenen kafalar iste bir cv yapıyor, c, c#, asm, vb, c#, java... herif god of programming languages oluyor cv'ye göre.. hacı başlığı görüp dalmasaydın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 baslık meymenetsiz olunca pek de iyi cevaplar beklemiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 mantıklı cevaplar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bombilo said: aha bunun gıbı 1 haftada c++ öğrenen kafalar iste bir cv yapıyor, c, c#, asm, vb, c#, java... herif god of programming languages oluyor cv'ye göre.. Eheh lan oyle bir yerde yazmissin ki ben mi alinicam baskasi mi bilemedim bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 alınan coktan alındı karsı ataga gecip laf soktu bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bir haftada zor daaaaa.... Öğrenmek istersen qt tutoları bilen var. http://www.voidrealms.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bombilo said: aha bunun gıbı 1 haftada c++ öğrenen kafalar iste bir cv yapıyor, c, c#, asm, vb, c#, java... herif god of programming languages oluyor cv'ye göre.. Adam soru sormus sen direk yargilamissin. Hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ama bombilo hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 dostum biz ömrümüzü verdik sen 1 hafta diyorsun.. adamın alnını karışlarlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bundan önce yazılanlara göz atmadan bodoslama yazıyorum.Başlığı görünce aklıma "On Yılda Programlama Öğrenin" diye bir yazı vardı o geldi.Biraz zamanınız varsa okumaya değer 3-5 satır : http://ileriseviye.org/arasayfa.php?inode=programmingtenyears.html Birde şu var : http://kerneltrap.org/Quote/Every_Day_For_Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 benim de aklıma bu yazı gelmişti üşendim postlamaya, op okusun direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 beyler adamin 5 gunu kaldi galiba dsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Eğer bir tarafını kaldırıp yazarsan o kadar dili kullanmış oluyorsun zaten, bilg mühendisliğinde adamların 3 dönemde yazdığı kodu ben lisede 1 haftada yazıyordum. Tabi yazamadıklarından değil ama çoğu insan proje dışında açayım çalışayım demiyor. Örnek olarak C++ kodunu gördükten 2 hafta sonra directx ve windows apila topdown shooter yapmıştım, tabi data structurelar falan uygun değildi ama en azından bir şeydi. Azmin varsa bir haftada öğrenirsin, sonraki zamanlarda da laf atanların çoğunu geçersin zira "gerçekten" iyi bir programcının, 1 hafta + azmin bir araya gelmesiyle C++ gibi internette onbinlerce kaynağı bulunan bir dilde neler yapılabileceğini tahmin edeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 afferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Eralpb said: Azmin varsa bir haftada öğrenirsin, sonraki zamanlarda da laf atanların çoğunu geçersin zira "gerçekten" iyi bir programcının, 1 hafta + azmin bir araya gelmesiyle C++ gibi internette onbinlerce kaynağı bulunan bir dilde neler yapılabileceğini tahmin edeceğini düşünüyorum. yazılıma girişi c++ ile yaptım sene 98'de, sonra .net gelince c++ .net, 2008'den beri de c# ile ekmeğimi yiyorum. microsoft, tt, bilimum sabancı şirketinde danışmanlık yaptım ama hala bilmediğim bir şey olur da rezil olur diye düşündüğüm oluyor. helal olsun pampa, türkiye'mizin senin gibi insanlara ihtiyacı var. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 adam 2 haftada directx ve windows apila topdown shooter yapmıs beyler.. teraziye tıklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 2 haftada yapmışsa ya örnek kodu direkt alıp üstünü editledi ya da gördüğü her kodu anlamadan geçirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Eralpb said: Eğer bir tarafını kaldırıp yazarsan o kadar dili kullanmış oluyorsun zaten, bilg mühendisliğinde adamların 3 dönemde yazdığı kodu ben lisede 1 haftada yazıyordum. Tabi yazamadıklarından değil ama çoğu insan proje dışında açayım çalışayım demiyor. Örnek olarak C++ kodunu gördükten 2 hafta sonra directx ve windows apila topdown shooter yapmıştım, tabi data structurelar falan uygun değildi ama en azından bir şeydi. Azmin varsa bir haftada öğrenirsin, sonraki zamanlarda da laf atanların çoğunu geçersin zira "gerçekten" iyi bir programcının, 1 hafta + azmin bir araya gelmesiyle C++ gibi internette onbinlerce kaynağı bulunan bir dilde neler yapılabileceğini tahmin edeceğini düşünüyorum. http://i.qkme.me/35dep8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ben 2 ayda openglle top yuvarlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar