Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 MÖalum evde artık NAS olduğunu biliyorsunuz. Şimdi bunun yanına wireless bi router gerekiyor artık ki 1080 filmleri falan içerideki odadan asus oplay air ile izleyebileyim :P Vatana baktım ve 2 model arasında kararsız kaldım. Biri linksys E2000 diğeri E3000. Aralarındaki ana fark biri hem 2400 hem 5000hz destekliyor aynı anda ama 2000 aynı anda desteklemiyor ne demekse artık :P Bana gereken ana sebebi yazayım bu router için. Öncelikle hızlı veri transferi video izlemek için ve elbette aynı şekilde LAN olarak hızlı veri transferi. Bunun dışında çok bi anlamı olmayacak ev kullanımım için yani anteni iyi olsun (2000de 2 3000de 6 adet anten var interiro antenler). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Asus RT-N13U vardi bende, memnundum gayet. Hatta yanimda getirmedigime de cok pismanim. Bu router ustunden bagliyken desktop bilgisayardan laptop'a 8mb/sn ile data aktarabiliyordum rahatca. Desktop kablo ile, notebook wi-fi ile bagliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Abso şöyle bir durum var; linksys E3000 kullanmış birisi olarak wireless sinyal gücü cok zayıf bir alet 2 oda yandan cok fazla kayıp oluyor. yuksek kalitede bir wireless adaptor lazm kendi anteni olan ya da access point kurucaksın evin ortasına (gerçi evin şekliylede alakalı uzunlamasına olan evlerde problem oluyor ama dikdortgen seklindeyse sorun olmayabilir). Onun dısında 10 numara router. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/airties-air-5440+air-2410-air-5440-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem-+-air-2410-kablosuz-n-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=50642 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Linksys E3200 aldım yarında bi tane LINKSYS RE1000-EE KABLOSUZ RANGE EXTENDER alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Hepsini iade edip paşa paşa kablo çektim canavar gibi oldu :P Bu arada teknik bir yardıma ihtiyacım var. Durumu özetliyim. 1. Superonline Tilgin 1311 fiber modem var 2. Synology NAS serverım var. 3. IP camera var. IP kamerayı çalıştırınca bir zaman sonra modem ile olan wireless bağlantısı kesiliyor ve modemi restartlamadan tekrar bağlanmıyor. Bana gereken dışarıdan güvenli olacak şekilde bu modeme bağlanıp restart edebilecek bir yazılım (mumkunse iphoneda çalışmalı). Şimdi NAS servera bağlanmakta bir sorun yok ama onun üzerinden modeme geçemiyorum cunku NAS işletim sisteminde web browser yok (192.168.1.1 modem IP) bu yuzden IPsini yazıp giremiyorum modemin içine. NASta linux çalışıyor ama linux bilgim yok. Merak ettiğim bir script veya macro falan ile NASa bağlanıp onun ekranından bu dosyayı çalıştırarak modemi restartlama şansım var mı? Bu işlemi superonline musteri hizmetlerini arayarak yaptırabiliyorum ama kendim de yapabilmek istiyorum. Dışarıdan direk modemin IPsini yani evin IPsini yazarak modeme girmeye izin vermiyor denediğim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Absolut said: Linksys E3200 aldım yarında bi tane LINKSYS RE1000-EE KABLOSUZ RANGE EXTENDER alıcam. bende de şuanda us robotics router var yıllanmış. onun yerine bunu almayı düşünüyorum. varolan router'ı da access point yapıp evin ortalarında biyerlere koymayı planlıyorum. sen niçin iade ettin? bundan başka sinyal gücü yüksek router tavsiyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Synology üzerine VPN kurarark bahsettiğim problemi hallettim. ÖMden cevap yolladım üst posta. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar