Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaçtaki yaratık..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abi aynısı fotomontaj war durusa tipe falan dikkat ederseniz ayNI[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 03 February 2004 07:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 03 February 2004 07:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eh yani bravo... İş yerinde yalnızım.. ne halt edicem şimdi... çalışmam lazım nasıl çalışıcam? Korktum harbiden, topici açan arkadaş gelsin yanıma beklesin yanımda. Allaa Allaaah....
Mesaj tarihi:
said:
dom, 03 February 2004 03:59 tarihinde demiş ki:
:D uhahahhah bu ne be :D 45 dakkadır gülüyorum muahah karnım ağrıdı[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit!
Mesaj tarihi:
ehehe ortam yumuşamış valla müslüman olanlar nas+felak+ayetel kürsiden oluşan bir kombinasyon işinizi görür Allah'a güvenin inanmayanlar zaten o tür şeylere de inanmazlar sanırım[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
aha forum saati yannışmış! bn tabi uyku sersemi olabilir böle şeyler kusura bakmayın[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Evt magaradkı yaratığın resmıne sahıpğ olan bı arkadasımız varsa onada bakmak ısterız[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
cinniler dumansız ateşten yaratılmıstır oyle fotograf makınasında gorunmesı ımkansız bence.Bırde ugrasmayın cınlerle falan,psıkolojık olarakta etkılenırsınız..[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
allah allah deyip geçer genç osman..

Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer
Mesaj tarihi:
ahahhaha kol bacak kalmadı kopuyorlar... aah aaah
o cin miymiş be ... peluş hayvan resmen[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
  • Admin
Mesaj tarihi:
cinin duruştan dişi oldugu belli oluyor
birde paticik foruma resmini koyuyor
peki neden ablalarından makyajsız cıkmam abi felsefesini öğrenmemiş
bukadar doğal olunurmu hiç

*!imzamı atar giderim*[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
  • Admin
Mesaj tarihi:
bir daha eti cin alamıcam artık
ham maddesini gördükten sonra midem kaldırmaz[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Mesaj tarihi:
http://www.ghostresearch.org/ghostpics/weird.html

abi bu süper :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
  • Yeni Oluştur...