iarwain Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 küfürlü pankart sokmak yasak ya onlarda qr a yazmışlar küfürlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 said: Eskişehirspor tribünün "PROBLEM?" pankartında meşale ısısına dayanıklı yanmaz kumaş kullanıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 baya iyiymiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Her ortamda eşimin arkadaşları tarafından gururumun okşanması beni acaip mutlu ediyor. --Bizimkisi hiç maç izlemez. -İnanmıyorum ufuk süpersinya senin gibi erkek kaldımı. Erii bitt ohhyyşş eheh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sevinilicek bisey degilmispek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 erkeklik üyeliğini iptal ettim arkadaşın, kendine yeni bir cinsiyet arayışlarına başlasan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 stadyumda yakılan meşaleye laf etmeyin yahu, futbolun güzelliği o meşalenin yakılmasında. bizim milletten bazı öküzlerin cana, mala, sağlığa saygısı sevgisi yoksa onları almayacaksın stada. meşaleyi yakıp deplasman taraftarının kafasına sallayanı atıcaksın içeri kastten. ondan sonrası kuzu kuzu yakıp sönünce ayak altına iteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 inşallah troll bilimi denen facebook sayfasının başına bir şeyler gelir. hep onların ürünü bu. meslek lisesine giden kuzenim, sınıfta "hocam troll sağolsun ingilizce öğreniyoz" diyen insanların olduğunu anlatıyor. ne bulaşıcı bir hastalık lan bu. memelerden soğdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bu paylaşılmamış başlıkta ekliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar