di Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Selam, Esimin telefonu 3GS. Hala update etmedik iOS 5'e jb'li diye. Ufaktan girisip yapayim diyorum yalniz aklima gelen bazi sorular var. Sorup rahatlayayim. * iOS 5'e update ederken data kaybim neler olarak ? Telefon rehberi falan tumden ucan insanlar biliyorum. * Simdi bu telefonun en son sync edildigi bilgisayar formatlandi. Yeniden iTunes kurup sync edersem neleri kaybederim ? Parasini odeyip ya da zaten free olan tonla uygulama var. Geri gelirler mi ? Direkt sync deyince sikinti ciktigindan nasil yaparim diye de ayrica sormak istiyorum.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Yeni bir makinada sync edince müzikler falan gidiyor, ama paralı uygulama bulundu itunes a aktarayım mı diye soruyor ve uygulamalar gitmiyor. Tabi bu sync için, update edince nolur bilmiyorum.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ios 5 için konuşuyorum önce yedekleme yapacaksın rehber ve progamları alacak sonra ne istersen yap herşey silinecek sonrasında yedeklediğin dosyayı çağıracaksın eskisi gibi aynen devam edebilirsin.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 peki oyunların save dosyaları ne oluyor onlarıda yedekleyip sonra geri yüklemek mi gerekiyor yoksa oyunu yedeklerken save dosyasıda yedekleniyor mu ? oyun dediğimde şirinler köyü
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Free olan itunes gibi bilgilerini yedekleyen programlar var onlarla yedeğini al sonra ne yaparsan yap.
Öne çıkan mesajlar