Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

COH Screen Shotları 3


Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Ramazan'ın ilk günü olan cuma akşamı Tsoo kardeşlerimle ibadetimizi yerine getirirken.


Sabah namazından sonra eğitimdeki PATI özel güvenlik birimini teftiş ederken.


COV geldiği zaman tamamlanacak gizli üssümüzün temel atma çalışmaları sırasında.


Daha çok resim var zaman oldukça koyucam. Bakın resimlerde de gördüğünüz gibi herşey PATi ve SATİ için:)[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adasu'nun ardından döktüğümüz gözyaşları ve bu acı sonu zalim bakışlar eşliğinde seyreden zorba tiran :hrr:DEVVO:hrr:

[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Too bad she doesn't know how to fight. Leave her on the ground."


:D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben SG mizim Chairman inin başka grupların adamı olduğunu düşünmeye başladım. Rikti ile bir anlaşma içerisinde olduğu söylentileri var. Rikti eğer başarılı olursa ona Talos Island ı verecekmiş. İnsanin inanası gelmiyor ama :( Son zamanlardaki agresifliği, insanlara bağırması ve farklı görüşleri, önerileri olan insanları cep telefonu ile tehdit etmesi beni ürkütüyor. Daha fazla konuşursam bu Razean ın sonu olabilir. Sevindirici tek şey ise artık diğer heroların bu gerçeği görmeye başlaması...[signature][hline]COH :
Razean
Haner
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liderlik katı olmayı gerektirir, başarısız olanların arkasından gözyaşı dökemem. Biz burada kötülere karşı savaşıyoruz, onları defetmek için kimlerden destek aldığım sizi ilgilendirmez.

Keza Freakshow ve Lost Rikti teknolojisini ele geçirmek üzereler. Neden biz onlardan önce davranmayalım?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Crey's follyde Riktilerin bir temsilcisiyle görüşme halindeyim:




Görüşmelerimiz geç saatlere kadar sürdü:




Çok çabuk sinirlenen uzaylıları kendi iyilikleri için sakin olmaya davet ediyorum:





Ne yapıyorsam hepimizin iyiliği için yapıyorum. Hakkımda aksini düşünenler için yasal işlem yapılacaktır. Bilginize.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığım araştırmalar sonucu olayın hiçte Devvo'nun anlattığı gibi olmadığını gördüm.

Peregrine Island'daki incelemelerimde canavarlardan kurulu muazzam güçte ve büyüklükte bir orduya rastladım.



Rikti'lerin yaptığı deneyler sonucunda bu büyüklüklere ulaşan Devouring Earth'ler, şehire saldırı düzenlemek ve Paragorn Super Hero teşkilarını tamamiyle ortadan kaldırmak için Rikti'lerin elinde tuttuğu kozlardan sadece biri.

Rikti Crash Site'a yaptığım yolculukta ise büyük bir Rikti birliği tarafından pusuya düşürüldüm ve fotoğraf makinamı kaybettim. Benim varlığımdan haberdar olmalarının tek bir nedeni var oda bir KÖSTEBEK. Sonuç itibariyle düşmanla el ele vermiş Paragorn şehrinin kuyusunu kazan bir lidere sahibiz arkadaşlar...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ben kimseyle elele vermiş değilim. Yaptığım görüşmeler tamamen Paragon City halkının geleceği ile ilgili. Rikti bize daha güçlü olmamız konusunda bir şans veriyorsa neden değerlendirmeyelim??

O zaman bırakalım, 5th Column, Crey, Lost, Freakshow şehri kontrol alsın. Portal Industries'in ne türden araştırmalar yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuz. Ben biliyorum! O yüzden bırakın işimi yapayım, ithamlarda bulunup ismimi karalamaya çalışmayın.

Riktiler bizden dostluk görmediler şimdiye kadar. Teknolojilerini kullanmamız için yegane fırsat elimizde. Vereceğimiz kararlar hepimizin geleceğini etkileyecek. O yüzden iyice düşünün.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 19 Ekim 2004 13:41 tarihinde demiş ki:

Rikti Crash Site'a yaptığım yolculukta ise büyük bir Rikti birliği tarafından pusuya düşürüldüm ve fotoğraf makinamı kaybettim. Benim varlığımdan haberdar olmalarının tek bir nedeni var oda bir KÖSTEBEK.


Kimse sana oraya gitmeni söylemedi. Rikti Crash Site "Off-civilian" bir bölge, ve PATI'den oraya gitmen konusunda bir emir gelmedi. Tamamen kendi insiyatifinle girmişsin ve sonuçlarına katlanacaksın. Ayrıca Riktilerin o bölgede saldırgan olmalarının sebebi tamamen kendilerini savunma içgüdülerinden kaynaklanıyor. Daha beni bile oraya kabul etmediler.

Köstebek konusuna gelince, bu sözlerinle beni kastediyorsan yanılıyorsun, keza ben seni ihbar etmiş olsaydım, oradan çıkamazdın bunu bilmiş ol.


Edit: Bu arada RP olayına ciddiyetle katılacak arkadaşları bekleriz, bundan sonra daha keyif almak için RP yapıcam. Keyzar ve Razean da böyle düşünüyor sanırım.

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose


[Bu mesaj DA2019 tarafından 19 Ekim 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Liderimiz devvo ,

Lidersin ama sadece lafta...Peki bu zamana kadar nerelerdeydin...Bu grupta en az gördüğüm kişiydin..Sanki her zaman bişeyler saklar gibi sessiz kaldın..

Pekala Rikti lere nasıl güvenebilirsin?
Ayrıca yeterince güçlü olduğumuza inanıyorum..Neden daha fazlasını istiyosun? Bunu kaldırabileceğine inanıyomusun? Nasıl güvenebiliriz onlara nasıl? Eminimki bi çıkarları wardır eminim...

Sadece Keyzar ve Adasu nun yolundan giderim...
Sadece onlara güvenirim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cray...
PATI nin kurulusunda az kişi vardık. Herkes birbirine ölümüne bağlıydı. Ve tek bir amacımız vardı Paragon City'i daha iyi bir yer haline getirmek. Sonradan aramıza katılan arkadaşların bu fikri tam olarak anlamadıklarını görüyorum.

Bakın bu kurum Devvonun fedakarlıkları ile kuruldu ve hepimiz basit şeylerle uğraşırken onun yapması gereken bir çok işi vardı.

Ne olursa olsun Devvo ya inaniyorum ve onun yanındayım. Rikti ile anlaşmamız gerekiyorsa bir bildiği vardır. Ayrıca ihanetin bedeli acı olur...

Genç arkadaşlarımız gücünüze saygı duyuyoruz sizde eskilerin bilgeliğine saygı duyun...[signature][hline]COH :
Razean
Haner
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cray Totem.

Aktif görevlerde fazla bulunmamam burada olmadığım anlamına gelmez. Keza Paragon City'de kötülerin görülmesinin 2. gününden itibaren onlarla savaşıyorum. Paranormal aktivitelerdeki artış bizim PATI'yi kurmamıza sebep oldu. SATI'nin kurulmasının sebebi de 5th Column, Freakshow gibi suç gruplarının mutasyonla ya da teknoloji ile süper güçlü canilere dönmeleri.

O yüzden işimi bana bırakın. Rikti teknolojisi çok işimize yarayacak. Ayrıca eskiden onlardan biri olmam yüzünden Circle of Thorn ile de temas halindeyim.

Konfuçyüsün de dediği gibi:

"Dostlarını yakın tut, düşmanlarını daha da yakın..."[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte Devvo işbirliği yapmamızı önerdiğin Riktiler...
Sağduyularımı bir kenara bırakıp dediklerine kulak astım ve Rikti komutanlarından(ismi burda söylenmiycek derecede gizli) biriyle teke tek görüşmek üzere Peregrine adasına gittim fakat işler beklemediğim fakat umduğum gibi gelişti. Görüşme esnasında yanımıza teleport olan iki Rikti yüzbaşısı boyut kapısı açıp beni dört bir yandan kuşattılar. Saldırgan içgüdülerimi engelleyemediğim ve bir başkasına boyun eğmektense ölmeyi yeğlediğim için beni yakalamalarına izin vermedim. Ciddi yaralar alaraktan paçamı kurtardım. Umarım bu resim söylediklerimi kanıtlamak için yeterlidir.


İlk hamlenin benden gelmediği resimde açıkça gözüküyor. Beni tanıyanlar bilir sabrımın zorlandığı zaman dikenlerimin çıktığını.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender

[Bu mesaj Keyzar tarafından 19 Ekim 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum Keyzar,

Senin hatan Peregrine Islanda gitmek olmuş. Oradaki Riktiler başka bir fraksiyona üye olup oldukça agresifler. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Crey's Follyde görüştüğüm Riktiler de P. Islanddaki ırkdaşlarından şikayetçiler. Sana tavsiyem C. Follyi denemen.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rikti her zaman Rikti'dir. Şu an işgalciden başka bir sıfatları da olamaz. Dünyamızı istila etmeye devam ettikleri sürece de onlarla herhangi bir işbirliğine girilmesine karşıyım. Benimle birlikte olanlar seslerini yükseltsinler lütfen.

NO MORE RİKTİS[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kurumumuz içinde ayrılıkçılara yer vermiyorum. Lütfen bu tip oluşumlardan kaçının. Aksine hareket edenler hakkında idari işlem uygulanacaktır.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Niye bizi bu tip tehtidler ile yıldırmaya çalışıyorsun?

Herkesin kendi düşüncesini belirtmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle ciddi bir karar vericeksek herkesin görüşleri kaale alınmalı.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseye yıldırmaya çalışmıyorum, dernek diil PATI, devlete bağlı suçla mücadele kurumu. Bu durumda sana düşen de ast olarak ÜST ünün emirlerini dinlemektir![signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sir Yes Sir !

NO MORE RİKTİS

Rikti lerde CoT larda yok olmalı... !!![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com


[Bu mesaj CrayTotem tarafından 20 Ekim 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...