BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya bende şimdi iki tane nikko uzaktan kumandalı araba var uçak almayı istiyorum benzinli hangileri iyi olur birde bu sürmek için ne kadar alan gerekir filan bilgisi olan var mı?[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bunun ıcın egıtım alman gereklı.Egıtım almadan ucuramazsın.Bu arada ucak yerıne helıkopter onerırım.
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Türkiyede eğitimini veriyorlar mı bunun ?[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ewet eğitim şart..bide cidden uçak zor en iisi helikopter..onu al..tabi alcaksan..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Bellow, 20 Ekim 2004 14:29 tarihinde demiş ki: Türkiyede eğitimini veriyorlar mı bunun ? e heralde..yasal olarak satan firma eğitimde vermek zorunda..ee trdede war satan firmalar..netten arattınmı?[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 alcamda eğitimini nerden alcam helikopter zevk vermez be uçakla çakılcan yere son hızla oy oy :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sora gitcek verdiğin milyarlar...hey yawrum hey :D:D[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hangi milyar :P abi bunlar o kadar değil ya başlangıç olarak trainerlarından alcam onlar hem amatörler için iyi hemde daha ucuz daha sonra pro alcam :P[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ohh pardon yannış anlamışım..kusura bakma ya..oruç. işte :D...[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sen gerçke uçak anlamadım demi :P *saçmalar*[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 chat mode +1 *!ne hawa atıyon buda saçmalar*[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu konuyu garbage ye atın lütfen geyik yapmak istiyom :P *Ne havası Kafa atar*[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ewet artık garbage'lık olduk atın bizi... tutmayın uleee *!Tşaklarına Vurur...*[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hass gitti takımlar *![i]!Çöp tenekesine fırlatır gözüne çubuk sokar[/i]* :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 naptın lem gitti göz..Allah...olm üflesene yaws..pff..tamam gitti... .Allaahhhhhhh.... *!çöpten çıkar tutar bellowu bi daha bırakır..*[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 *!evrim geçirip bellowdan bellow the kekik olur* Al sana kekip gözüne gözüne doğru[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 olm şaka bi yana şimdi mesaj arttırıyolar die yine ceza alırız..walla atsınlar garbage a..rahat rahat geyik yapak... nerde kalmıştık... [spo1=below okusana]belowu tutar paticige götürür yorumsuz getirir[/spo][signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ben daha önce ceza almadım :P seninki yine olur [spo1=Sakın Okuma :P]Niye yorum yapmadı acaba paticiğe gidip :D[/spo][signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 olan yine bana olur..neyse cidden okumadım ne yazıyo??.. [spo1=Sen Sakın O K U M A ' ' ']şaka len şaka ya meraktan ya yrktan demişler..okudum dururmuyum...[/spo][signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Öne çıkan mesajlar