toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Beni de cagirin lan. Llama ipnesi ayarlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 özel mesajla haber verin ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 yarın eve kız atıcam... diğer günler boşum kim gelir ki hafta içi hafta sonu ona göre ayarlayalım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 haftaya izmirde olacagim gezecegiz di mi la Vecihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 buluşma varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bişi ayarlanınca bana da haber verirseniz gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 pascalnouman said: haftaya izmirde olacagim gezecegiz di mi la Vecihi abi sen gel o halde buluşmayı öyle yapalım gelen gelir gelmeyen bizden değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 laser tag yapalım hilton'da. hic oynamadım ama zevklidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bana haber vermeyin izmirdeyim ama degilim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 izmirden o kadar adam çıkmaz abi 4 kişi olursan bizim için büyük olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 seko beni muhakkak çağır ama sana zahmet paşam, msn face falan bir şekilde olsun mutlaka gelmek istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dükkanı basarız senin olmadı ustad...ya senin dükkanın orda noter vardı demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bas valla hiç sıkıntı olmaz :D 4. noterin hemen arkadaki iş merkezinin zemin katı zaten. otoparka bakan taraf. ya da en iyisi sen gelince rıdvan diye seslen ben seni görürüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Llama said: pascalnouman said: haftaya izmirde olacagim gezecegiz di mi la Vecihi abi sen gel o halde buluşmayı öyle yapalım gelen gelir gelmeyen bizden değildir.. pazar kısfmetse izmirdeyim 2-3 gün icinde ayarlayin siz ben uyarim her turlu sonra dolanacam biraz sahillerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sen gel günü söyle gelmeyen top olsun işte en güzeli yoksa izmirliye kalsa olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 pazara ayarlayıver sen elemanları Serkan gomuselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 gençler benim maddiyattan dolayı ben rıdvanıda ptesiye demiştim çıkalım şimdi o halde bugün yada yarın kimler gelir çoğunluğa göre çıkalım... akşam 19 yada 20 gibi kordona yayarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 varim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ben de bu gunden yanayim, haftaici pelte gibi oluyorum. aksam cok guzel olur meselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 3 kişiyiz : ) büyük başarı hadi bakalım şu yukarda haber ver diyenlere saati nouman söylesin ona göre alsancakta buluşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 uçur bizi Vecihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 günesin etkisini yitirmeye basladigi saat diyelim 19 mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 19:30 alsancak iskele yada sevinç önü candır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ben simdi disari cikiyorum, saati bana mesajla gonderirsen süper olur seko. sana zahmet pasam. öptüm scs by kib aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar