funq Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 legend of izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 yalan oldu yine galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 gelionuz mu olm bisi soyleyin ona gore program yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 salla bu mesajı kafa karıştırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 cevap verin , buluşuyoz dimi şimdi. 18.40 gibi otururum ben oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 gelirim bn ztn orda olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ulan bu buluşma bana hiç güven vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 18.40 da Tyna dayım Llama, harbiden gelicem, Doruk'ta gelicek anladığım kadarıyla, funq da gelir. Kimse gelmezse tek başıma 2 bira içer kalkarım, hiç yapmadığım şey değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ben büyük ihtimal gelemiyorum. makinam arızalandı başında beklemem lazım parça bekliyoruz. ama parça erken gelirse damlarım yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Llama said: ulan bu buluşma bana hiç güven vermedi ahah bi senko yok izmirde işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ah nerde bizim üçlü koalisyon buluşmaları... barışın kız anılarını dinliye dinliye akşam olurdu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bıyıklı, kısa saçlı ceketin içinde beyaz t-shirt olan bi tipim bulun beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 geliyorum kolumda kahverengi deri ceket ustumde kırmızılı mavili bi gomlek olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 nerdesiniz lan geldim ben :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Yol kenari iki kişi bende bordo kapşon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 istanbula gittiğimi günü bulmak zorunda mıydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 la benim işim daha yeni bitti ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 selam izmirli patiler sizinle buluşmam başka bahara kaldı, hem işimiz burada daha bitemedi hem de yarı sabah 7 de denizliye doğru yola çıkacağımız için erken uyuma erken kalkma durumumuz var buluşabilenlere iyi eğlenceler bana kurşunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Llama said: la benim işim daha yeni bitti ha üst kata geçtik soyunduk bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Llama said: ah nerde bizim üçlü koalisyon buluşmaları... barışın kız anılarını dinliye dinliye akşam olurdu yahu barışı da kapıp gelcem yakın zamanda :D tour de france'yi senle izleme fantazilerim var hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 he valla yapılabilir şöyle ctesi pazar etaplarından güzel olan seçilip 5 6 saat yayında kıstırdık mı tadından yenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 eğlenceliydi akşam, ben çok eğlendim de dönüş sıkıntı oldu bana :) . Vapur kapalıydı hatta ben içeri girdim güvenlik geldi görmüon mu kapalıyız çıkarıp sıksam şimdi sana nolcak dedi ? :) dedim noluo kapı aralıktı bi bakayım diye gireyim dedim. Ordan alsancak garına yürüyüp metroya binip karşıyakaya geçip eve yürdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 cumartesi konusunda mutabık mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 senko said: Llama said: ah nerde bizim üçlü koalisyon buluşmaları... barışın kız anılarını dinliye dinliye akşam olurdu yahu barışı da kapıp gelcem yakın zamanda :D tour de france'yi senle izleme fantazilerim var hem :) nerede o eski izmirliler hele bi ben orda yokken git izmire bak neler oluyor senko efendi yalıdan başlarız geçerken egeyi de alırız alsancakta bitiririz günü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 izmirde eski buluşmaların müdavimleri hardter, apeiron, reddog vardı diye hatırlıyorum. artık foruma pek girmiyrlar sanırım. bi saeros var o zamandan kalan zaten. neyse son buluşma gayet eğlenceliydi, bu sefer gelmemiş olanlar ayarlasın da biz yine gelmeye çalışırız. izmir'in makus ününü kıralım yıllar sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar