snowshoe Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Şimdi benim bi' tane arkadaşım var. İnanılmaz tatlı, böyle olağanüstü muhteşem bi' insan. Fakat ne yazık ki işi sebebiyle başka bi' ülkede yaşıyor. Yaşıyor demeyelim kızabilir, kalıyor diyelim. Ben de onu böyle çok özlüyorum, işte hep "Keşke yanıma gelse." falan diyorum ama bi' türlü daha buluşabilmiş değiliz. Aşırı çalışkan çünkü yani, kesinlikle ülkemize gelemiyor. Neyse efendim işte, biz de sürekli iletişim halindeyiz tabii ki ve o da bana buraya üye olmamı söyledi. Kabul etmiş olmalıyım ki burada oturmuş yazıyorum değil mi? Ve fakat kendisi bir o kadar da muzip ve neşeli bir kişilik olduğundan mütevellit kendi kullanıcı adını bana söylemedi ve ben teknik olarak onu arama halindeyim şu anda. Göreniniz bileniniz var mı? Böyle inanılmaz şahane, feci muhteşem bi' insan kendisi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hahahhahhahahahaha saol canım senin güzelliğin onların hepsi bak beni mahçup ettin şimdi =) hoşgeldin ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Erkeklerden hoşlanıyorsun galiba. Ben biliyorum ama kimden bahsettiğini. Ne teklif ediyorsun ismini söylemem için? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 evet Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hoş geldin zeynep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hg karpabucu :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.incicaps.com/r/siklemiyoruz.swf/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şükrü amerikadaydı di mi, o olmasın :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 foruma üye kazandırıyoruz şurda güzel güzel hoşgeldin deyin olm çogayıp nolax Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 işsiz diil mi o? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben deilim sewgılim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kafasından olasılık problemi sallayıp diğer accountla onu çözen kişi geldi aklıma niyeyse Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Şimdi öncelikle hoşgeldin mesajlarınıza çok teşekkür ederim ve fakat adım Zeynep değil, karpabucu'nun ne demek olduğunu dahi bilmiyorum. Aradığım kişi de hiç Şükrü falan değil, işsizlikten Amerika'dan falan da uzak kişileriz şimdi. Zaten dayanamadı, hemen cevap yazdı kendisi. Ama incicaps falan oldu mu diye sorarsanız da hayır derim. Ayrıca soruyu da kafamda sormuyorum, öyle olsa forumda değil blogumda soruyor olurdum di mi ama? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ahah viral Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 millet eskiden anasına babasına götürürdü sevgilisini şimdi foruma tanıştırıyor, yeni nesil çok bozdu ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bence bi' daha düşün viral mi değil mi diye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 müdavimi olursun patinin, güveniyorum sana canım. ama işte burdakilere pek güvenemiyorum sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kusura bakma kardelen, bilemedim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 mehh blog virali false alarm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ben de pek güvenemedim, ne değişik yorumlar onlar öyle. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 snow shoe karpabucu değil de ne buz pateni mi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ben niye viral oluyorum ya, sizsiniz viral. Hem de bi' de blog viraliymişim bak sen. Yok öyle bi' şey yok, rahat olun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 snowwhite pamukprenses ise snowshoe allah bilir nedir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 IN PATI WE TRSUT Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.