Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu konuyu açmasın sonra?

snowshoe

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim bi' tane arkadaşım var. İnanılmaz tatlı, böyle olağanüstü muhteşem bi' insan. Fakat ne yazık ki işi sebebiyle başka bi' ülkede yaşıyor. Yaşıyor demeyelim kızabilir, kalıyor diyelim. Ben de onu böyle çok özlüyorum, işte hep "Keşke yanıma gelse." falan diyorum ama bi' türlü daha buluşabilmiş değiliz. Aşırı çalışkan çünkü yani, kesinlikle ülkemize gelemiyor. Neyse efendim işte, biz de sürekli iletişim halindeyiz tabii ki ve o da bana buraya üye olmamı söyledi. Kabul etmiş olmalıyım ki burada oturmuş yazıyorum değil mi? Ve fakat kendisi bir o kadar da muzip ve neşeli bir kişilik olduğundan mütevellit kendi kullanıcı adını bana söylemedi ve ben teknik olarak onu arama halindeyim şu anda. Göreniniz bileniniz var mı? Böyle inanılmaz şahane, feci muhteşem bi' insan kendisi?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi öncelikle hoşgeldin mesajlarınıza çok teşekkür ederim ve fakat adım Zeynep değil, karpabucu'nun ne demek olduğunu dahi bilmiyorum. Aradığım kişi de hiç Şükrü falan değil, işsizlikten Amerika'dan falan da uzak kişileriz şimdi. Zaten dayanamadı, hemen cevap yazdı kendisi. Ama incicaps falan oldu mu diye sorarsanız da hayır derim. Ayrıca soruyu da kafamda sormuyorum, öyle olsa forumda değil blogumda soruyor olurdum di mi ama?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...