makenzai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yenı dustum buraya kotu yola suruklemeyın benı ben makenzai önder kendınıze ıı bakın bye[signature][hline]makenzai önder Alıntıla
che Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hos geldin![signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Alıntıla
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Selamun Aleyküm Kardeş[signature][hline]..:: Respect ::.. Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Alıntıla
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla
pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hoşgelmişsn[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) Alıntıla
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 aramıza hoşgeldin yeni bir pati görmek hep beni heyecanlandırmıştır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.