Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konya Selcuk ,üniv de hangi patiler var?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Aha :)

Son anda gördüm topiği :) Eagle,sen kaçtın tabii Kıbrısa,hiç konuşma şindi..hehe

"Ortağım" kelimesi bayağı geçer,şimdiden alışa dur Mavi :)

Gedavet Parkı-Zafer-Meram Yeni Yol-Kampüs civarlarında yada yollarda Kasklı gördüklerinden bir tanesi ben olurum(Sayı arttı) :) [Gerçi kasksızda görebilirsin]

Zaferde dolanıcaksan,Kafe Ora yı,Discovery internet kafeyi tavsiye ederim.Zira,Konya yüzölçüm olarak büyüktür ama öyle gezilecek fazla yeri yoktur.Bana sorarsan bir dünya gezilecek ,pedallanacak yeri var :)

Hafta sonları Aydınçavuş u öneririm.Zaferden bineceğin Meram Yeni Yol dolmuşları ile Köprüyü gördüğün zaman inip,oradan ormanlık-çamlık alanda takılabilirsin.

Şahsen nasıl-ne tür takıldığını bilmiyorum :) Her türlü soruda PM ini bekliyorum.

Tekrar Hoşgeldin Mavi..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
00:00:00:00:01
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum Selcuk da okumuyorum ama internet cafe olaylarına filan gireceksen takılabiliriz ;) gerci net cafe olayları olmasa da takılabiliriz...dersane mersane derken zaten ömrümün yarısı dısarda geciyo en azından kaynasırız ;) haa...bi de derslerde problemin olursa benim peder bey ve valide hanım selcuk da öğretim üyesi yardımcı olurum :P[signature][hline]Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!

[Bu mesaj TooRan tarafından 19 Ekim 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...