Mavi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Selcuk univde okuyan varsa görüşelim bugün konyaya geldim.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 mumi yardımcı olsun sana hehe nerde kalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ben abimim yanına geldim kampüs içinde kaktüs.net netcafedeyim.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bisiklete yapışmış birini görürsen selam mumi de :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ha bende orda okuyosun sandım hangi yurtta kalıyosun tarzında sormuştum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yurtta değil evde kalıyoruz eh. Buranın ortamı ne böyle ya uludağ yanında halt yemiş..[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Aha :) Son anda gördüm topiği :) Eagle,sen kaçtın tabii Kıbrısa,hiç konuşma şindi..hehe "Ortağım" kelimesi bayağı geçer,şimdiden alışa dur Mavi :) Gedavet Parkı-Zafer-Meram Yeni Yol-Kampüs civarlarında yada yollarda Kasklı gördüklerinden bir tanesi ben olurum(Sayı arttı) :) [Gerçi kasksızda görebilirsin] Zaferde dolanıcaksan,Kafe Ora yı,Discovery internet kafeyi tavsiye ederim.Zira,Konya yüzölçüm olarak büyüktür ama öyle gezilecek fazla yeri yoktur.Bana sorarsan bir dünya gezilecek ,pedallanacak yeri var :) Hafta sonları Aydınçavuş u öneririm.Zaferden bineceğin Meram Yeni Yol dolmuşları ile Köprüyü gördüğün zaman inip,oradan ormanlık-çamlık alanda takılabilirsin. Şahsen nasıl-ne tür takıldığını bilmiyorum :) Her türlü soruda PM ini bekliyorum. Tekrar Hoşgeldin Mavi..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 club-e diye bi yer açılmıştı geçen yıl orayıda ben tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Dostum Selcuk da okumuyorum ama internet cafe olaylarına filan gireceksen takılabiliriz ;) gerci net cafe olayları olmasa da takılabiliriz...dersane mersane derken zaten ömrümün yarısı dısarda geciyo en azından kaynasırız ;) haa...bi de derslerde problemin olursa benim peder bey ve valide hanım selcuk da öğretim üyesi yardımcı olurum :P[signature][hline]Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! [Bu mesaj TooRan tarafından 19 Ekim 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 buradaki kaktüs.net abimin cafesi gezmeye görmeye geldim aslında bi bakıma kafa dağıtmaya geldim. Ben pazar'a kadar cafedeyim buyrun gelin tanışalım,konuşalım.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar