wolcano Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine patideyim evet artkadaşlar elinizde güzel level sistemleri varsa lütfen paticik scriptler bölümünde paylaşirmisiniz yada [email protected] adresine yollamanizi rica ediyorum Saygilarimla.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bir arama yapsan 1613134 tane level sistemi bulursun snrm[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sanmaz efendim... Editlediğim lvl sistemi bende bi tane daha varda onda Mageler xp alamıyor ayarlaman lazım yani onuda bi ara yollarım sana kolay gelsin...
wolcano Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 evet biliyorum level sitemi oldunu.butun level sistemlerini topluyorum o yüzden hani gözden kacirdigim filan varsa bir yardim edin dedik gene başladiniz.Forumu nasil biraktiysam döndügümdede o halde buldum ya.Hiç gelişme yok.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Millet Biri topic Acsada Nasıl Onu Bozsam Diye Düşünüyor.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Öne çıkan mesajlar