hayvan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 25-31 mart elden teslim edilecek 5 adet ipad3 16 gb wi-fi siyah-beyaz renk seçenekleriyle elimde olacak. fiyat : 1000$ iPad3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Fiyatla Nick uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ahahahhahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bizde ole acimadan geciririz. ayrica zorla da satmiyoruz, ucuza alan benden almasin zaten. hyvn garantili. turkiyede ne zaman cikiyor bilgim yok, ciktiginda da 2 binden asagi olmayacagi garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 fixmen said: Fiyatla Nick uyumu. yılın postu seçilmesse patiyi terkederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 o fiyata ipad2 var mi turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sanmiyorum oldugunu piyasayi bilmiyorum, ama 600$ lik iphone4s 3000 tlden satisa ciktiysa, 500$ lik ipad de 2000 den asagi olmaz. turkcell, vodafone ... nasi kek cok diyip yerlestiriyosa, ben de nabiz yokluyorum. 5 degil 15 tane getirecem yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 fixmen said: Fiyatla Nick uyumu. heryerinden opuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kek diyorsunda nakit parası olmayan adam için gayet mantıklı herif yurt dışından hem ucuza getirip hemde taksit halinde nasıl alsın adamın nakiti yoksa eli mejbur taksitle 3kya alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bu tarz urunlerin ilk ciktigi zaman fahis fiyatlarla satildigini hepimiz biliyoruz. orda kek kelimesinin kullanimi alan insanlari kast etmiyor aslinda yanlis anlasilma olmasin. alan eli mahkum aliyor dedigin gibi (beklemek istemiyor, sabirsiz, parasi cok batiyor diyebiliriz) kek degil, fahis fiyatla satanlar alicilara kek gozuyle bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 evkur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 280£ a iphone 4s 'i pahalı mı aldırdım bristol'den diyordum bende. iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kiloyla mı satıyorlarmış bristolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 3g olsa o fiyat uygundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 evkur musun ??? yeniler 4g li ama, yani yaninda telefonun olacagi icin 4g lisi cogu durumda gereksiz oluyor, hem pahali hem internet icin ekstra ucret. e tabi telefonumda 3g yok olsa bile rooter ozelligi yok (iphone disindakiler icin) evimde interneti de ondan kullanicam diyenler icin ideal olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 1k dolara stiiv jobsu mezarından kaldırırım sana ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 turkiyede 4g lte yok, 3g ne durumda bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 iyi durumda. !!!21 MARTTA 2 adet olacak elimde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 SeaGle said: 1k dolara stiiv jobsu mezarından kaldırırım sana ben. kaldirmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Satış fiyatı 600 kusur dolar değil mi ? Herkes istediği fiyatı koymakta özgür falan da üzerine biraz para koyar yurtdışına uçar alır gelirim eheh. Turcell satış fiyatına zaten yurtdışı uçak bilet+haftasonu konaklama+ipad alabiliyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 turkcell satis fiyatina cinde fabrikasini alirsin ipadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 uu 500 dolarlık ipad sadece 1000 dolara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Adam kaziklamaya yer ariyorlar uuuuuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 21 mart kesin teslim. fiyat : 1600 guvenli alisveris sitelerine komisyon ve kargo aliciya ait olmak uzere koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Siyah renk kaldi bir tek. pembe smart cover ile birlikte 1650tl ayaklara dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar