mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Evet MSE, Usb disk securityle taradım, bişey çıkmadı. Gizli klasörler de windows ayarlarından açık gözüküyor. Ama programın adını aratınca buluyor hatta çalıştırıyor (Şu an Defraggler'ı çalıştırıyorum misal). Şimdi diski sıfırlayıp o kadar programı tekrar yüklemek istemiyorum. Var mıdır basit bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 attrib -s -h -r *.* /s /d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 peki kaybolan usb stick i bulacak kod var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 var Tekrarlayarak bulmak istediğin şeyi ara Ethem dede ethem dede gömleyi keten dede kalbimi bulursam kapı ardında üç göbek atam dede. Bulursanda kapı arasında göbek at Çok ağır koca karı büyüsü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sypro said: attrib -s -h -r *.* /s /d İşe yaramadı. İşin tuhafı içindeki görünmeyen bi klasörü space sniffer vasıtasıyla kopyalayabilyorum ama kopyaladığım yerde de görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 İnanın aramaya. Bir değil iki değil kaç sefer yazıldı. http://forum.paticik.com/read.php?6,5623781,5674023#msg-5674023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yanlışlıkla hızlı format atılmış olabilir mi? yani MFT (mastery file table gibi bişey) silindiyse geri alınabiliyor. Ama nasıl unuttum. Bende 1 TB external'a arkadaşlar windows xp yüklerken yanlışlıkla hızlı format atmışlardı... MFT geri alarak kurtarmıştım. bi bak belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 vaperon said: İnanın aramaya. Bir değil iki değil kaç sefer yazıldı. http://forum.paticik.com/read.php?6,5623781,5674023#msg-5674023Aha bu sorunu çözdü. Allah razı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar