Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Merhaba, 1000 tl yi aşmayacak şekilde 17'' siyah jant takımı arıyorum, sizce krom mu yoksa alaşım mı sağlıklı olur ve link verebileceğiniz örnekler var mı ya da bakabileceğim bir site, (sahibinden.com'a baktım fakat karman çorman hepsi) Bir de osram nightbreaker dışında halojen lamba önerisi sunabilecek bir pati var mı? (Para help pls=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, Krom vs alaşım pek uygun bir kıyaslama olmadı gibi : Osram Night Breaker Plus veya Philips Extreme Vision Philips Extreme Power modelinde azıcık daha sarıydı Osram'a göre. Extreme Vision ise Power modelinin yenisi, adını değiştirdiler. Ben gittigidiyor.com'dan Osram NB plus almıştım. Piyasada Plus modeli bulamamıştım geçen sene. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Siyahtan vazgeçtim jantta 17'' Opel Astra G kasaya uygun parlak, metalik vs. jant arıyorum. Sağlıklı bir sürüş ve yolcuların güvenliği açısından ne tarz maddeden yapılma jant önerirsiniz? Ampullerde geçen sefer Osram H4 NB+ vardı Honda'da ama ben pek bir fark göremedim abi =? Hoş daha ampuller H4 mü H7 uyumlu mu ona da bakmadım ayrı konu. Philips lambalar şunlardan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, Eğer sağlam olsun istiyorsan forged rim alacaksın :D Bahsi geçen Philips: Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 NB+ ve xtreme vision daha ziyade mercekli farlar icin uygun, merceksizlerde asiri bir fark olmuyor menzilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, Farı merceklidir herhalde! Öbür türlü dediğin gibi kontrolsüz bir ışık oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 G kasa astra dedigi icin yazmistim onu. G kasa astralar merceksiz diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ha bir de o var merceksiz, buna göre bi ürün tavsiyesi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, Opel benim zayıf olduğum konu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 osram nb alip arkana bakma. digerleriyle 5 lira falan fark var. plus, vb kasmaya gerek yok merceksiz far icin. bu bile cok farketmeyecek ama en azindan psikolojik olarak iyi hissetme faktoru olur. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 En olmadı öyle yapacağım, arabanın far yıkama sistemi olsa direkt ksenon farlara yöneleceğim ama yok =/ Jant için bildiğiniz bir site var mı bir de bu arada temizlik firması olarak ziebart nasıldır fiyat ve titizlik konusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Selam, O firma Samandıra'da bir kimya firmasına yaptırıyordu temizlik malzemesini. Hatta o firma aynı zamanda Migros için de kolonya falan mı ne yapıyordu. Bunu duyunca pek güvenim kalmadı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Selam, Far konusunda: Eğer mercekli far taktırma şansın varsa süper olur. Hella veya Bosch bilemedin Valeo falan yapmış mı senin araca mercekli far bir araştır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sevgili Para, bu sarı ampuller arasında çok fark var mıdır? Astra'nın ampullerini değiştirecem, kendini aydınlatmıyor artık nerdeyse :). Tipi H4. Mercek fln yok, 1998 model F kasa Astra. Bir de buna H7 tip takılır mı? Osram'ın sarı H7'sini gördüm de H4'ünü göremedim, ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Selam, H4 veya H7 soketin yapısından kaynaklanıyor. Mutlaka H4, H7 ve H1 vardır. Mesela benim sisler H1 ve fiyatları H7'e oranla nedense daha pahalı; hoş soketleri çok egzantirik ama fiyat farkı çok bence. Merceksiz farlara ilk tavsiyem farların temizletsinler yani çiziklerden arındırsınlar. Mümkün mertebe içindeki reflektör kısmı temizlesinler. Çok fark ediyor. Benim A4'ün farları gerçek camdı ve söküp bulaşık makinasında yıkamıştım. o bile çok fark ettirmişti. İçerideki reflektör kısmı ise sadece hafifçe mikrofiber bez ile silebilmiştim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Google abiy sağolsun baya öğrendim far tipleri ve aparatları hakkında :). Bende Night Breaker aldım ve taktım Astra'ya, çok hoş oldu, ciddi anlamda fark etti. Tavsiye ederim bende herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar