Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mor isimli elemanlar - rank 4 pvp zulmu :)


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

dun aksam iki abi geldi level 40 iz biz, birisi rank 4 digeri rank 5, rank 4 olan mor olarak yaziyor ismi, bu GM mi yoksa ranktan dolayimi isimleri farkli.

bir guzel ustumuzden gectiler (asmo), kacsan kacamiyorsun deli gibi hizlilar, kovalasan yakalayamiyorsun, sehre geldiler hah dedim nah girersiniz banamisin demedi herifler daldi iceri guardlar peslerinde umurlarinda degil god mode resmen. agzimiza sictilar.. oyle boyle degil yani bir mmoda gordugum en feci rezilligimizdi.

allahtan sonra level 55 bir gladiator geldi de kestik ikisini.

simdi soru su ki bunlar cheater olabilirmi? guildlerinin ismi cheat rulaz gibi bir sey ama bu kadar bariz olamaz herhalde cheat yapiyoruz diye gezmezler.

diger sorum su level 55 de olupda bu kadar hizli kosan kacan vudumu level 40 i 2-3 saniyede indiren varmi. yani bu isin pvp deki son raddesi bunlar gibi tiplermi. hani birde rank 1 ne ola ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok artik olay suymus, eger eleman senden 10 levelden ustteyse ismi mor cikiyormus. 10 ve esit ise kirmizi renk.

ne yani dun abilerden birisi 55 tamam (mor) digeri kirmizi benden 10 level ustte (level 50 diyelim) , oha dyorum.

sanirim pvp den gelen speed buff alan var, itemden, titledan..

silah desen zaten asmis olabilirler.

en azindan kesildiler ama ortamin koydular bir tarafina.

bu arada aion pvp si cok guzel. asiri iyi.

gezerken zart tepeden atmaca gibi inenmi istersin, riftten gecip zulum sunanlarmi, abyssde ucarken kacmaya calisirken ucus surenin bitip cakilarak gebermekmi.

fena iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bende çok eski değilim ama şöyle açıklayayım adamın üstünde düzgün zırh falan varsa yapabilir. Misal ben cleric olarak artifactteki mobları yada kale girişlerindekindeki alıp kaçıyorum :D Rank olayı sizi yanıltmasın rank 7 olan adamın rank 1 adamdan daha iyi itemları olabilir. Rank olayı sadece üzerindeki Abyss Point ile ilgili bir şey. Ama General gördün mü kaç. Hız olayıda eğer sizde speed %22 veren bot yoksa sizden hızlı olmaları normal. Ya da chanter, ranger, glad, temp gibi classların kendilerine özel hız arttıran skilleri mevcut, birde eğer varsa sizdeki ping farkını eklersen etti mi kırk ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...