Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl gerizekalı bi zihniyet DC olunca oyunu da kapatır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok mu bunun bi ayarı? Serverlar çökük şu an sanırsam her seferinde idiot logoyu izliyorum 10 dakka denemek icin gireye çalısırken.
Hiç mi kafası çalışmaz bu admaların.
Mesaj tarihi:
Abi tamamda bu gerizekalı olmadığı anlamına gelmiyo ki? Lag oluyo düşüyosun oyun kapanıyo. 2 gün bilgisayarda virus mu var diye düşündüm. Neden kapanıyo bu oyun error mu veriyo felan diye.
Mesaj tarihi:
ne biliyim bir sekil guvenlik seysi herhalde. oyundan dusmedim hic ama ben. sifir yani oyun f2p olarak en stabil oyunlar listesinde ilk 2 de yani. p2p ler falan dahil. lag sifir dusme sifir, kasilma sifir, yuzlerce kisi doluyor ekrana banamisin demiyor. grafikler desen harika.

tabii konuyla alakasi yok bunlarin :D
Mesaj tarihi:
Maintanence varmış. Saatler de gayet mantıklı aslında milletin en az yoğun olduğu zamanlar. Ama ayda yılda bir evde kalasım tuttuğu gün de serverlar kapalı olmazki kardeşim ne şans var bende.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

para verinki oyunun omru olsun. ne ne olm hersey olsun beles olsun o olsun bu olsun :)
4

oyuın free to play diye oynuyoruz zaten
yoksa knayt onlayn gibi oyun
bu oyna para verenler eyazık
Mesaj tarihi:
parayla verseler almazdım
hatta 20 tane mmorpg oynadım su ana kadar belki cok daha fazlası
para vermeye deycek 3 tane var gozumde

UO DAOC WOW

gecen gun de dedim ben vay ak geldi diye oynuyorum oynu
Mesaj tarihi:
Cok var para verilip oynanacak o kadar az diil ..

Isin asli zevk bu kadar basit. Bosuna tartismanin manasi yok sonucta millet deli gibi eq 1 da oynuyor uo da.

Arkadaslarin nerdeyse odur iyi oyun , bok olsa eglenirsin beraber.
Mesaj tarihi:
abi benim baglantım kotu olabilri
o onemli deil
ben sadece oyun baglanamayınca yada kopunca oyunu kapamasına kıl oluyorum yoksa nolcak
wowda dakka bası dc oluyodu
  • Yeni Oluştur...