BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Yok mu bunun bi ayarı? Serverlar çökük şu an sanırsam her seferinde idiot logoyu izliyorum 10 dakka denemek icin gireye çalısırken. Hiç mi kafası çalışmaz bu admaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 o hep oyle idi, p2p iken de ayniydi. 6 saat patch var bugun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://aionstatus.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Abi tamamda bu gerizekalı olmadığı anlamına gelmiyo ki? Lag oluyo düşüyosun oyun kapanıyo. 2 gün bilgisayarda virus mu var diye düşündüm. Neden kapanıyo bu oyun error mu veriyo felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ne biliyim bir sekil guvenlik seysi herhalde. oyundan dusmedim hic ama ben. sifir yani oyun f2p olarak en stabil oyunlar listesinde ilk 2 de yani. p2p ler falan dahil. lag sifir dusme sifir, kasilma sifir, yuzlerce kisi doluyor ekrana banamisin demiyor. grafikler desen harika. tabii konuyla alakasi yok bunlarin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 madem 6 saat patch var bizde su ah yi felan kulanabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 starter san kullanmıyorsun zaten AH yi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 para verinki oyunun omru olsun. ne ne olm hersey olsun beles olsun o olsun bu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Maintanence varmış. Saatler de gayet mantıklı aslında milletin en az yoğun olduğu zamanlar. Ama ayda yılda bir evde kalasım tuttuğu gün de serverlar kapalı olmazki kardeşim ne şans var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 fenris said: starter san kullanmıyorsun zaten AH yi :P duzeltsiinnerde kullanalım diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Kanuni said: para verinki oyunun omru olsun. ne ne olm hersey olsun beles olsun o olsun bu olsun :)4 oyuın free to play diye oynuyoruz zaten yoksa knayt onlayn gibi oyun bu oyna para verenler eyazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yok artik abart. zevk tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 iiy ki bedava oldu herkes çemkirmeye başlamış parayla verse adamlar ne güzel logo yapmış hayran hyran seyrederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 parayla verseler almazdım hatta 20 tane mmorpg oynadım su ana kadar belki cok daha fazlası para vermeye deycek 3 tane var gozumde UO DAOC WOW gecen gun de dedim ben vay ak geldi diye oynuyorum oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Cok var para verilip oynanacak o kadar az diil .. Isin asli zevk bu kadar basit. Bosuna tartismanin manasi yok sonucta millet deli gibi eq 1 da oynuyor uo da. Arkadaslarin nerdeyse odur iyi oyun , bok olsa eglenirsin beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bu arada para vermemem hala dc olunca oyunun kapanmasını acıklamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Dc olmaman lazim ? Onu bi arastir net vs sorunun olmasin. 70-80 saat oyun surem vardir bi kere dc olmadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi benim baglantım kotu olabilri o onemli deil ben sadece oyun baglanamayınca yada kopunca oyunu kapamasına kıl oluyorum yoksa nolcak wowda dakka bası dc oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bastada dedigim gibi sistemleri o yapacak sey yok, masaustu kisayol calistir bekleyecez 15 saniye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben oyunu indirene kadr 3.0 çıkar onu indirmeye başlarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 burda ağlayacağına adamlara mail atarsan düzelme ihtimali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bu oyun ve bu mantik 2 seneden fazladir var simdi biri mail atti diye degistireceklerse önden buyur sanmiyorum ki bu durumdan birisi memnun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 http://cache.sharenxs.com/images/wz/cabc/ba/a-/aj/bf/Kate2.gif hadi aion oyun buradaki dc de ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar