Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesapli web hosting


wastiee

Öne çıkan mesajlar

Ben gecenlerde hostumu degistirdim ve inan zilyon tane secenegim vardi, bir hafta boyunca arastirdim, karsilastirdim. proGEN bence en iyisi su an. Referans olarak benim site (www.xagon.net) ve Dominic'in site (www.dbot.org) verilebilir. Ayda 5$, SSI/PHP/Chili!ASP/Perl/MySQL herseyi destekliyor. Plesk, PHPMyAdmin, WebMail, WebFTP, Webalizer falan hazir. Teknik destek oldukca saglam. Isin duayeni olmus adamlar. Daha ne demeliyim ki? Babamin hostu olsa bu kadar ovmezdim. :) Tercihini yaparken bu hostu da gozonunde bulundurmani tavsiye ederim.

Kolay gelsin..[hline]XaGoN - www.xagon.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kullandigim hosting firmasi www.stargate.com , yaklasik 1 yili askin zamandir beraberiz. 7 domain ismimi hosting dahil manage ediyolar. Dinamik bir kadrolari var, yani ir sorun oldumu gun icinde web help den basvurursan en gec 24 saat genellikle o gun icinde hemen yardima kosuyolar. Eskiden live help vardi simdi sistemlerini upgrade ettikleri icin askiya alip kapattilar bekliyoruz yeniden AIR olmasini o servisin.

Tek sikayetim bu aralar upgrade sezonunu baslattilar, hafta icinde gec saatlerde zaman zaman system shutdown lar yasamaktayiz. Kendim gorustum, yazilim ve donanim yenilediklerini, o yuzden zorunlu system shutdownlar yaptiklarini belirttiler.

Hosting planina gore, gerci sende okursun, domain adini bedava veriyolar, yani prohosting alirsan 2 domain adi bedava, basic alirsan biri bedava, advance alirsan 3 u bedava gibi ..

www.stargate.com .. kendin bir bak...

Arlooax The Mage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...