Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Gaza geldim Baldur's Gate 2yi yükleyeyim dedim. Laptop (Samsung r620) cdyi okumadı, gittim kuzenin hp laptopunda denedim orada okudu. Aynı kutudaki Baldur's Gate 1 cdsini denedim onu da okumadı ama deneme amaçlı Wotlk cdsini takınca okudu. Kafam karıştı açıkçası, bayadır da cddden oyun yüklemedim en son 10 gün önce falan windows 7 kurdum o zaman sorunsuz okumuştu cdyi. Dvd romların driverı falan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 dvd çalıştırıp, cd çalıştırmıyor olmasın? benim eski dvdromda da öyle bir sorun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Generic driver hepsi. Sen bir kulak çubuğu al ve çıkar dvd sürücüyü. Lensi kuru bir kulak çubuğu ile güzelce sil. Cd'yi tak, okuyacaktır %90 ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hmm evde kulak çubuğu yok sanırım..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Atletin ve bir kibritin tahta ucu da işini görür. Sil işte pamuklu birşeyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bir de dvd sürücüyü nasıl çıkarıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar