SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Şimdi güzide okulum bahçeşehir üni Stanford ile anlaşmış, yazın 2 aylık gişirimcilik üzerine 2 ders alıyoruz, silikon vadisinde şirketleri geziyoruz, yöneticilerle kaynaşıyoruz(?), Leading Trends in Information Technology dersinde fortune 1000den CEOlar geliyor vs. Totalde 3 ders var ENG 145- Technology Entrepreneurship MS & E 238-Leading Trends in Information Technology ATHLETICS – GOLF : Beginning fdsfgd Çok güzel fakat tek sorun herşey dahil 16k dalır olması. 2 3 kişiyi burslu yollayacaklarmış ve kriterler yazılım ve teknoloji bilgisi + merakı, akademik başarı ve en önemlisi letter of intent. Ayrıca mülakat falan da yapılacakmış ama asıl sorun şu mektup. Bu mektupta neler yazmalıyım, nasıl bir strateji izlemeliyim ki bursu ben kapayım? Ayrıca okulda yarı bursluyum fakat bunun hiçbir etkisi olmuyormuş. help pls edit: http://www.bahcesehir.edu.tr/silikonvadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 o paraya 1 sene master yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 O yüzden burslu kotadan gitmeye çalışıyorum zaten, burs yalan olursa direk stanford da yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 acitasyon yap. açım aptalım ama inanıyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bahçeşehir gibi daha bir sürü okul şu sıralar öğprencilerine duyurmaya başladı bu programı. bursu kim veriyor stanford mı yoksa kendi okulun mu karşılıyor bilmiyorum ama buna bakarak bile şansının baya az olduğunu görebilirsin. sonuçta yaz okulu bu pek burs beklentin olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Okul veriyor bursu abi, 20 kişi falan başvurmuş sanırım şimdilik burs için, 100 kişi başvursa 2 kişi o kadar da az olmadığını düşünüyorum şansımın. Çünkü çoğu kişi öylesine başvuruyor. İşte iş şu niyet mektununda bitiyor, o konuda da bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 o zaman torpil works. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Pii ben de bahçeşehirin bu iyi okullarla yaptığı exchange anlaşmasını bişey sanmıştım allah belalarını vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 letter of intent te, "bu programa katılırsam soyle akıcam boyle kopucam su adamdan sunu bu adamdan bunu ogrenicem, bu alanda bunu su alanda sunu yapmayı ogrenicem, zaten bakın uzerinde calıstıgım su vardı bi de sunu ogrenirsem su hale getirip boyle akmaya devam edecegim ve bahcesehirin ismini altın harflerle yazdıracagım" demelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 aynen bunu cple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar