Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ml 270 cdi hakkinda

saplashaman

Öne çıkan mesajlar

parçası pahalı, kasa kötü, iç dizaynı 90lardan kalma gibi..
lakin çok ama çok sağlam araç ve aşırı konforlu. ben ml 320yle çok sağlam bi kaza yaptım, başka bi binek araba değil, crv sorento tarzı arabalar falan olsaydı bile ölürdük büyük ihtimalle, burnumuz bile kanamadı. dedem de ml 270 le 2 takla attı, onlar da iki kişilerdi onlarında bi çizik ezik fln hiç bişey yok. sağlam araba işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

İtici bir tip olarak belirtmek isterim ki Clio sembol denen meret de çok sağlam; babam da 2 takla attı, çiziksiz çıktı sonra kafadan başka araca girdi yine çiziksiz çıktı ve bu bahsi geçen tüm kazalardan sonra toplanan araç Bursa'ya satıldı ki hâlâ taş gibiydi!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
paramecium said:

Selam,

İtici bir tip olarak belirtmek isterim ki Clio sembol denen meret de çok sağlam; babam da 2 takla attı, çiziksiz çıktı sonra kafadan başka araca girdi yine çiziksiz çıktı ve bu bahsi geçen tüm kazalardan sonra toplanan araç Bursa'ya satıldı ki hâlâ taş gibiydi!

Saygılar.

allah korumus. symbol u ncap e sokmuyorlar, cakacagi garanti diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Meretde pasif güvenlik "0" olduğu için çok hafif ve çok az yakıyor. Ben o aracı tam memur aracı olarak görüyordum; hafta sonu git bir AVM'e dolan, alışverişini yap, herkesi eve bırak, git yıkat, parka çek. Şehir içi kullanımda iyi yani. Otoban kullanımı bile sakat aracın ama :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...