saplashaman Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mercedes Ml 270 cdi kullananlar bu arac hakkinda bilgi alabilirmiyim ,su anda istanbul yolundayim yorumlariniz cok onemli 2001-2004 arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 parçası bahalı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 o kasa kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, Geri dön! O kasa gerçekten kötü. İşçilik ortalama altındaydı resmen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Vallami peki 50-55 arasi 2.el ne tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ben de 320cdi dusunuyorum 2006 falan, tecrubesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, 50-55bin TL arası SUV mu istiyorsun? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 paramecium said: Selam, 50-55bin TL arası SUV mu istiyorsun? Saygılar. VAlla crv dusunmeye basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 50-55k ya alınıyo mu crv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 parçası pahalı, kasa kötü, iç dizaynı 90lardan kalma gibi.. lakin çok ama çok sağlam araç ve aşırı konforlu. ben ml 320yle çok sağlam bi kaza yaptım, başka bi binek araba değil, crv sorento tarzı arabalar falan olsaydı bile ölürdük büyük ihtimalle, burnumuz bile kanamadı. dedem de ml 270 le 2 takla attı, onlar da iki kişilerdi onlarında bi çizik ezik fln hiç bişey yok. sağlam araba işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Selam, İtici bir tip olarak belirtmek isterim ki Clio sembol denen meret de çok sağlam; babam da 2 takla attı, çiziksiz çıktı sonra kafadan başka araca girdi yine çiziksiz çıktı ve bu bahsi geçen tüm kazalardan sonra toplanan araç Bursa'ya satıldı ki hâlâ taş gibiydi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ml ile clioyu karsilastirman,agri dagiyla camlica tepesi karsilastirmadi gibi Olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Selam, Her takla atan araçtan pert olunup çıkılmayacağını, takla atma sonrası hasar kıyaslamasıyla da araçların sağlamlıklarının derecelendirilemeyeceğini belirtmek istemiştim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 paramecium said: Selam, İtici bir tip olarak belirtmek isterim ki Clio sembol denen meret de çok sağlam; babam da 2 takla attı, çiziksiz çıktı sonra kafadan başka araca girdi yine çiziksiz çıktı ve bu bahsi geçen tüm kazalardan sonra toplanan araç Bursa'ya satıldı ki hâlâ taş gibiydi! Saygılar. allah korumus. symbol u ncap e sokmuyorlar, cakacagi garanti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Selam, Meretde pasif güvenlik "0" olduğu için çok hafif ve çok az yakıyor. Ben o aracı tam memur aracı olarak görüyordum; hafta sonu git bir AVM'e dolan, alışverişini yap, herkesi eve bırak, git yıkat, parka çek. Şehir içi kullanımda iyi yani. Otoban kullanımı bile sakat aracın ama :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar