elming Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 şu forumlarda çıkan akan matrix yazısını duvar kağıdı şeklinde yapabiliyomuyuz ama akacak yani o şekil bilen varsa bi anlatıversin iyi olur...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 dün tamda onu düşünüodum evet yapılıo ama o olay esası ekran koruyucusu olarak var aratmak lazım buldukdan sonra yapabilirsin[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
elming Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hocam un da var helva da var siz tarifi yada yapıldığı restoranın adresini verin yeter...
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 yaptım ben wallpaper çok acayip oluyo :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Chemical, 23 May 2003 23:26 tarihinde demiş ki: dün tamda onu düşünüodum evet yapılıo ama o olay esası ekran koruyucusu olarak var aratmak lazım buldukdan sonra yapabilirsin[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> sana bir ara göndermiştim bi arai stersen olmadı gönderiim[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 aa yolla valla :) nassıl yollucan peki:) [email protected] buna yolla bari[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
elming Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 [email protected] bana da yolla lütfen...
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bakmayin canim siz eski topiclere, hatta ilk sayfada olana bile bakmayin, ne gerek var yeni konu acmak varken. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33437&page=2[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ondan anca screen saver olur.Wallpaper yaparsan kafayı yer pc.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 beyler ben yakında arka desene koymayı bulucam ama zor biraz kasacak gif e döküp arka desen yapacam[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
Öne çıkan mesajlar