cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuştunuz konuştunuz aldırdınız oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 almayacak olan var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 al al iyidir bir kaç tane de arkadaşlara paket yaptırsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 peki oyunun pve endgame contenti nedir? raid sistemi yok diye biliyorum. sürekli world mapde gezip dynamic event mı kovalayacağız? bir süre sonra sıkar sanki bu olay. nasıl progress oluyor pve kısmında oyunun level 80'den sonra. etraflıca anlatabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 raid olunca napıyosun amele gibi haftanın aynı günleri aynı boss u aynı şekilde öldürüp şansla loot kovalamaktan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 raid olsun mu demişim ben orada? dynamic event mekaniğini sordum daha çok. o da eğer günün belli saati şu harita bu boss summonlanırsa raidden pek bir farkı yok diyorum. ilk haftalar çok hoş olur da devamında loop şeklinde gidiyorsa wow world bossdan farkı kalmaz pek. tabi dynamic event daha farklı bir işleyişi varsa durum farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Umarım aşağıdaki 2 video sorularını cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 oyundaki en büyük challenge raidler değil zaten, cooking skilli, benim en büyük hedefim ünlü bir ahçı olup düşmanlarımı ahtapotlu garnitür ve gravy sos ile çatır çatır yoketmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Twilight Arbor Dungeon "Alıntı (PC Gamer - GW2 Guru )" said: Dungeon'la ilgili bazı ayrıntılar: -Bu Level 50 dungeon'ı Caithe bize eşlik ederken Nightmare Court'a karşı savaşa yoğunlaşıyor. Sylvari başlangıç alanlarının yakınlarında bulunuyor. -En dandik mobların kendilerine has özellikleri var, Bazı okçular sırf uyuzluğuna interrupt edilmezse sizi arkanızdaki uçurumdan aşağıya atacak oklar atmaya kasıyor örneğin. -Hikaye modundaki her Boss, belli bir duyguya saplantılı durumda. Örneğin: Sariel, Knight of Remorse, bir tane hedef belirliyor kafasına göre ve onu gebertene kadar başka kimseye dalmıyor, o adama ölümüne kafa göz dalıyor. Graingor, Knight of Horror, dev göl ortasındaki kendine ait adasında fear yetenekleri kullanıyor. Catiern, Knight of Envy, ilüzyonlar üzere yoğunlaşan bir mesmer. -Explorable Modda seçilebilecek 3 tane yol var. Story modda geberttiğiniz Slyvarilerin yerine boşluğu doldurmak için yenileri geliyor. -Dungeon'a her girdiğinizde, yaklaşık 10 tane rastgele başınıza gelebilecek olayla karşılaşabiliyorsunuz. Örneğin: gizli hazine sandığı, dev troll tarafından pusuya düşürülmek. -Plant Cannon'larla dolu bir oda var ve bu odayı geçmek için bunların düzenini iyi kavramak gerekiyor, çünkü iki tanesi sizi farkederse geberiyorsunuz. Buna benzer tuzaklar da mevcut, mayınlar ve ateş tuzakları gibi. -Mağaranın birinde bir göl var. Göl o kadar büyük ki, kenarları etrafında tur atmak 5-10 dakika sürüyor. Gölün ortasında 3 tane ada var, çeşitli moblar ve bosslardan biri bunların üzerine dağılmış durumda. Gölün dibi hayvani boyutta değişik şeye ev sahipliği yapıyor, Sadece gölü dibini tamamen keşfetmek (underwater content) 1 saat kadar sürüyor. Gölde de rastgele olaylar/ödüller olabiliyor, İnsan yiyen dev balık mini boss'u mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Ağır spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 yok mu bugün stress test ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 burn notice izlicem bugün olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Oyunu aldım bende D&R dan bakalım gelınce dl ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bu sefer daha büyük, 1 adet Collector's Edition 2 adet Standart Box Edition veriyoruz ahali: Yılın Çekilişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 hadi ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 gerçekten hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ordan girmeyin la, burdan girin. http://ptab.it/5KTm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 twitter follow şeysi follow etmiyor gerçekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Tamam aquila'nın linkinden girin bari napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 EN COK BANA GIRIN! 25 entry oldu lan, neler oluyo, dupe yatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Sonradan kendine geliyo app, biraz geç update ediyor kendini, ilk an milletin rush etmesinden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 aquila ben de seninkine girdim haberin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 eyv abi, kendininmis gibi kullan, raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 aqu geniştir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 virüs gibi yayılıyor yalnız, birileri de bana girmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar