Sistem Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ra cım şimdi şöyle bir durum var ben bir fikir olarak öne sürdüm server açma durumunu bunu oyluyarak uygulayacağız herkesin ortak bir düşüncesini alacağız illaki bu banner meselesine gelince bannerları her türlü server için yapıyoruz özellikli birşey yok sadece banner paylaşımı yapıyoruz biri üstde olmuş biri altda hiç farketmez umarım açıklayabilmişimdir.[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Ra_tyillustrious, 05 Ekim 2004 09:32 tarihinde demiş ki: Ben bu tür proje ve siteleri görmekten her zaman memlun olurum desteklemektende gurur duyarım. Fakat benim için bu tür bir sitenin öncelikle tarafsız ve herkeze aynı uzaklıkta olması gerekiyor. Ultima Turkey güzel bir site ilerde dahada güzel olcak ve bir çok kişiye faydası dokuncaktır fakat siteden rahatsiz olduğum iki nokta var. Birincisi bazı shardları destekliyor oluşları. Corbeu nun banneri sitenin üstünde yer almakta fakat corbeu da herhangi ultima turkey banneri bulunmamakta. Tr-Game ede bakıcaktım ama internetim siteyi görüntüleyemedi. Ve bu iki sitenin karşılıksız desteklenmesi gerçekten bende rahatsızlık yaratdı. Beni rahatsız eden ikinci konuda Ultima Turkey sitesinin admininin ilerde server açma planı. Buda tarafsız olması gereken bir sitenin shard açması beni rahatsız eden diğer konu oldu. Neden tarafsız olması gerekiyor diye merak eden arkadaşlar için onuda kısaca söyleyim örneklerle anlatmak gerekirse x shardını destekleyen bir uo yardım sitesi yarin bir gün çok iyi işler başarmış büyük bir kitleye sahip çikabilcek bir shard sunan y serverinin x serverindan öne geçmesi üzerine y serveri aleyine propaganda başlatabilir. Başlatmasa bile y sitesi başlatcağini düşünüp önlemini almak ister önlemini alirkende oyuncularına o uo yardim sitesinde yazanlara rağbet göstermemelerini inanmamalarini söyler. Bu şekilde oyuncularını gazlayan bir y serverına zaten ister istemez o uo yardım sitesinden saldırı gelicek ve bu işten o iki server ve o uo yardım sitesi zararlı çıkıcaktır. Umarım bu örnekli anlatimimimda başarili olmuşumdur. Dileğim; Ultima Turkey'in tarafsız ve herkeze aynı uzaklıkta olmasıdır dediğim gibi olması durumunda herkez tüm camia onlari destekliycektir çünki bizlerin istediği en son şey ultima online ve free emulatörlerle ilgili bir konunun tekelleşmesidir. Tekelleşmemesi için bu ve benzer sitelerin artmasi taraftariyim/taraftariyiz. Başarılar. Anlamadığım olan banner kondu diye tarafmı tutulur oluyor. Banner konmadanda taraf tutulabilir. Bknz Pati kimsenin banneri yok ama iyide taraf tutuluyor yani.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Beyler Tartısmanıza gerek yok Ben UltimaTurkiyenin ne adminiyim nede kayıtlı kullanıcısıyızm ben bu nick 7 senden beri kullanıyorum herkez oranın admini saniyor ama ne yazıkki dehilim saten sayaet üye olduğum tarihe bakarsan saten anlarsın neyse. Sadece bir benzerlik söz konusu olabilir ama gelince isim olarak en güzlini sectik ben öyle inanıyorum esasında uotr.net alıcaktım fiyatı biraz kabarık geldiği icin vaz gectim ama sunu unutmayın Ben ultimaturkiye.net dehil ultimaturkey.net aldım arada dağlar kadar fark var o yüzden bu konular luuzmsuz boş yere. HEr Neyse Simdiden Herkeze teşekkür ediyorum yorumlarınız ve elestirileriniz için teşekkürler. Birde Lucretius sana gelince Bende Onun toplist Dehil topsites olduğunu biliyorum onun saten her yerinde yazıyor topsites diye 2. istesem logo koyabilirim dehişen hic birsey olmaz önemli olan milletin görmesi saten en yakın zmnda yenisi yapılacak. Yaptiğim Sitenin neresi taklit acaba birisi bana acıklarsa.Sevinirim sadece isimler biraz benziyor gerisi sadece bildiğiniz php-nuke ile kurulmus bir site ULTİMATURKİYE HİCTE BENZEMİYOR.[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Ra_tyillustrious, 05 Ekim 2004 09:32 tarihinde demiş ki: Ben bu tür proje ve siteleri görmekten her zaman memlun olurum desteklemektende gurur duyarım. Fakat benim için bu tür bir sitenin öncelikle tarafsız ve herkeze aynı uzaklıkta olması gerekiyor. Ultima Turkey güzel bir site ilerde dahada güzel olcak ve bir çok kişiye faydası dokuncaktır fakat siteden rahatsiz olduğum iki nokta var. Birincisi bazı shardları destekliyor oluşları. Corbeu nun banneri sitenin üstünde yer almakta fakat corbeu da herhangi ultima turkey banneri bulunmamakta. Tr-Game ede bakıcaktım ama internetim siteyi görüntüleyemedi. Ve bu iki sitenin karşılıksız desteklenmesi gerçekten bende rahatsızlık yaratdı. Beni rahatsız eden ikinci konuda Ultima Turkey sitesinin admininin ilerde server açma planı. Buda tarafsız olması gereken bir sitenin shard açması beni rahatsız eden diğer konu oldu. Neden tarafsız olması gerekiyor diye merak eden arkadaşlar için onuda kısaca söyleyim örneklerle anlatmak gerekirse x shardını destekleyen bir uo yardım sitesi yarin bir gün çok iyi işler başarmış büyük bir kitleye sahip çikabilcek bir shard sunan y serverinin x serverindan öne geçmesi üzerine y serveri aleyine propaganda başlatabilir. Başlatmasa bile y sitesi başlatcağini düşünüp önlemini almak ister önlemini alirkende oyuncularına o uo yardim sitesinde yazanlara rağbet göstermemelerini inanmamalarini söyler. Bu şekilde oyuncularını gazlayan bir y serverına zaten ister istemez o uo yardım sitesinden saldırı gelicek ve bu işten o iki server ve o uo yardım sitesi zararlı çıkıcaktır. Umarım bu örnekli anlatimimimda başarili olmuşumdur. Dileğim; Ultima Turkey'in tarafsız ve herkeze aynı uzaklıkta olmasıdır dediğim gibi olması durumunda herkez tüm camia onlari destekliycektir çünki bizlerin istediği en son şey ultima online ve free emulatörlerle ilgili bir konunun tekelleşmesidir. Tekelleşmemesi için bu ve benzer sitelerin artmasi taraftariyim/taraftariyiz. Başarılar. Arkadasım dikkatini cekerimki Destekleyenler kısmında bannerleri yok onlar normal bir reklam vermişler hic bir kimseyi desteklemiyoruz ayrıca reklamını yapmıyoruz bize kim olursa olsun.Reklam Verinden bize reklam verdiklerinde birde ücreti yatırdıklarında bizler o sitenin bannerini yayınlamak zorundayız.Sitemiz bannerler kesinlikle para kazanmak amaclı dehildir sadece sitenin masreflarını cıkarmak amaclıdır.Sayet farkettinizmi bilmiyorum bizler aylık 100 milyona dehil aylık 20 milyona reklam veriyoruz oda biizm site masraflarını cıkarmak amaclı sitemizde kotu amaclı reklamlar alımamaktadır.Sadece bir uo sitesidir Her isteyen uo serverleri reklam verebilirler kendi serverleri yenilikleri hakkında haber ekliye bilirler biz bunlara karsı dehiliz.Ne Mutluki bizler sizlere yardımcı olalım Ginede yorumlarınız icin saolun.[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Black_Lupin, 04 Ekim 2004 20:16 tarihinde demiş ki: AAAA yeter bea baydın ama .... Başlarım sitenede sanada kitleyin ya bu topiği . Hiç bir zaman kimsye saygını yitirme ne oldu gailba rekabet basladı kitleyin bu topicki ne demek.Biz burda reklam yapmıyoruz yeni acılan bir sitenin tanıtımını yapıyoruz ama sana ginede söylüyorum kimseye saygını yitirmeki millete sana karsı saygılı olsun.[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 He Sunuda Soylemek İstiyorumki Arkadasım yanlıs Soylemiş Vede Danısmadan yazmıs Shard Acma planlarımız vardı ama ne yazıkkı acmayacagım belki ilerde olabilir ama daha yeni bir acılmıs uo yardım sitesi lap diye bir server acılırsa bunun anlamı kalmaz ama dedğim gibi ilerde belki olur ama ben zannetmiyorum.Neden derseniz bu kadar cok server acılmıskı milletin ha bire server dehiştirmesi beni bozuyor su anda kac tane server var bilemicem ama bence bu kadarıda fazla :) neyse ben diyorum.Arkadasım bana danısmadan yazmıs ama uo sitesi acsak bile websitesi ayrı ismi ayrı olur uo yardım sitesine karıstırmam isi.Hersey icin saolun unutmayın desteklemiyoruz reklamlarını yayınlıyoruz bunuda iletim en uste bannerler oranı 4/1 dir her sayfa yenilendiginde banerlerden biri sizindir kendinize ait banneriniz gözükücektir.[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! [Bu mesaj TeNTeN tarafından 19 Ekim 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ayak ustu uplamak rulaz :) hem ultimaturkiye nin ozentisi olan bir site hem de orda admin olan tenten in taklit edilmesi sux .[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ya Kardesim insanı gıcık etmeyin.Banane Tentenden Napabilirim Sanki Adam ismini Tescil ettirmiş bir baskası Kullanamaz Birde Sizin yaranıza Site acılıyor siz taklit diyorsunuz.Birde UltimaTurkiye.comla arasındaki farkı anlamayacak kadar bir insan kıt olamaz.O zmnda Sphereturk.com İle Sphere.Gen.Tr De Taklit Hadi bakalım Buna Ne diyeceksiniz.Sizlere iyilik yapılmaz.[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben kimseyle rekabet etmiyorum ayrıca taklitte hersey olur olmaz isnda o zmn yararlı bir site acıcaksa önceden dusunmeli o zmn neden domainleri .com olarak dehilde .net.gen.tr .biz .org diye koymuslar bizde bize dogru olanı yakısanı sectik ama bence yararllı bir site oduk sanırım milletin üyeleri 95 te sayarken bizimki 250 de ama diyorum KİMSEYİ TAKLİT ETTİĞİMİZ YOK REKABETTE YAPMIYORUZ BİZ KENDİ YOLUMUZDA İLERLİYORUZ SİZLERİN DESTEKLEMESİYLE. BENCE BUR BİR KISKIRTMA.[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar