mikado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Iyi sanslar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 çok saolun beyler[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 başarılar.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Başarılar [Bu mesaj Azraeel tarafından 01 Ekim 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hersey icin Teşekkürederim. Ama ben size sunu soylemek istiyorum. Sitey girip üye kullanıcı durumu bağlı dehil demesinin sebebi sudur arkadaslar. Sizin coekinizden kaynaklaniyor coeki ayarını aktiflestiriseniz sorun kalmıyacaktır. Herkez Hata yasadığı icin aktivasyon mailini üye kayıt sonuna koyucam.[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hayır Arkadasım Hiç Bir Alakam yok o baska TenTen Ben baska TenTen :D Ama Herkez Oyle Sanıyor[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 iYide arkadaşım bu topliste degilki bu topsites bu sen herhangi bir logo verip adamlar kendi sitelerine koymuyorlar.linkler bolumu gibi bir şey bu[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin [Bu mesaj Lucretius tarafından 01 Ekim 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 tarafsiz ama tr-game reklamı var :)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 tr game reklam werdi tarafsızız sadece reklamlarını yayınlıyoruz[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Başarılar diyim ama daha öncedende vardı zanledersem bu site..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 önceden vardı değil hala var ama bana gore biraz taklit cunku ultima turkiyeye benzetmeye calışmışlar, ultima turkey ayagı flm ,hatta ownerların isimleri bile aynı ,başka nick mi yok sanki?guya biz ultimaturkiyeyiz gibi bunların hepsi bnm goruslerim sizinkilere saygı duydugum gibi sizinde bana duymanızı beklerim.Olması gerekende o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 O sitenin yapilis amaci ve yapilirken icinde oldgumdan bunu soluyorum TenTen olayi sadece bir sans tesadufu olablir ama Kesinlikle benzemeye calismiyoruz ki bunu uzun zamandir istioduk yapmak anca bu gunlere kısmet oldu ve amaci sitenin herhanki sorun oldumu forumlarda bulunabilsin(uola ilgili) bir prog. lazim oldumu ilk akla gelen bi kaynak olsun .....önce bunu bilin gerisi pekte onemli diil....Sadece insanlara yardim amacli sıkılmıcaniz bir site olarak planlanmiştir ki İnsanlara ne kadar yardimimiz dokunursa o kadar mutlu oluruz :) Bu siteyi kuran ve kurulumuna yardim eden herkes bnele beraber boyle dusunuyor....Umarim aciklaya bilmisimdir ha diceksiniz belki gene kafaniza takilcak Ultimaturkiyeden etkilendiniz onlar boel yapiyor unutmayin ki her tur siteden bi tane olmaz yahooda googleda ayni islevi yapio ama var ne cok yenilik o kadar iyidir derim....[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bana karşı samimi oldugun için once teşekkur ediyorum.açıklaman için sağol.ama keşke başka bi isim bulsaydınız derim ben çunku isim benzerliği olayı daha buyuk boyuta getirmiş.başka bi isim koysaydınız rakip olarak olabilirdi ama sismde ultima turkey olnca...Başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 "thedarkride = murat" gelmiyim bak 50 metre ilerde oturuyorsun basarım katil olur çıkarım eleştirine başlatma hadi erken uyu hasan ağbiyle adaya gidicez yarın benzin almayıda unutma[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bayhanmsın ?[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 işte böyle insanlarda var (Yorumsuz) özelden veya msnden atıcagına geliyor hurraaa.Bide ultima turkeyin ownerı olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 iyice araştır dark ben owner filan değilim neyse ...[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 pardon admin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu arada yakında ultima turkey adına server açmayı düşünüyorum[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 arkadaşlar başka bir konu açmak istemedim şuanda sitemizde reklam paylaşımı yapmaktayız karşılıklı olarak web sitenizde bizim bannerımızı yayınladığınız takdirde bizde sizin bize verdiğiniz belli bir pixel deki bannerınızı sitemizde yayınlıyoruz.[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 AAAA yeter bea baydın ama .... Başlarım sitenede sanada kitleyin ya bu topiği .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 auehu Sana Mı kaLdi Konuyu Kapattırmak[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 internet bölümü boşa mı açıldı ?[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ben bu tür proje ve siteleri görmekten her zaman memlun olurum desteklemektende gurur duyarım. Fakat benim için bu tür bir sitenin öncelikle tarafsız ve herkeze aynı uzaklıkta olması gerekiyor. Ultima Turkey güzel bir site ilerde dahada güzel olcak ve bir çok kişiye faydası dokuncaktır fakat siteden rahatsiz olduğum iki nokta var. Birincisi bazı shardları destekliyor oluşları. Corbeu nun banneri sitenin üstünde yer almakta fakat corbeu da herhangi ultima turkey banneri bulunmamakta. Tr-Game ede bakıcaktım ama internetim siteyi görüntüleyemedi. Ve bu iki sitenin karşılıksız desteklenmesi gerçekten bende rahatsızlık yaratdı. Beni rahatsız eden ikinci konuda Ultima Turkey sitesinin admininin ilerde server açma planı. Buda tarafsız olması gereken bir sitenin shard açması beni rahatsız eden diğer konu oldu. Neden tarafsız olması gerekiyor diye merak eden arkadaşlar için onuda kısaca söyleyim örneklerle anlatmak gerekirse x shardını destekleyen bir uo yardım sitesi yarin bir gün çok iyi işler başarmış büyük bir kitleye sahip çikabilcek bir shard sunan y serverinin x serverindan öne geçmesi üzerine y serveri aleyine propaganda başlatabilir. Başlatmasa bile y sitesi başlatcağini düşünüp önlemini almak ister önlemini alirkende oyuncularına o uo yardim sitesinde yazanlara rağbet göstermemelerini inanmamalarini söyler. Bu şekilde oyuncularını gazlayan bir y serverına zaten ister istemez o uo yardım sitesinden saldırı gelicek ve bu işten o iki server ve o uo yardım sitesi zararlı çıkıcaktır. Umarım bu örnekli anlatimimimda başarili olmuşumdur. Dileğim; Ultima Turkey'in tarafsız ve herkeze aynı uzaklıkta olmasıdır dediğim gibi olması durumunda herkez tüm camia onlari destekliycektir çünki bizlerin istediği en son şey ultima online ve free emulatörlerle ilgili bir konunun tekelleşmesidir. Tekelleşmemesi için bu ve benzer sitelerin artmasi taraftariyim/taraftariyiz. Başarılar.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: wildpervert, 05 Ekim 2004 08:52 tarihinde demiş ki: internet bölümü boşa mı açıldı ? Site uola ilgili ki genelde uola ilgili olan seyler buraya yazilir ayrica oraya bakanlardna cok bu bolume girenlerinb dikkatini ceker bu olay...[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar