Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Turkey

Sistem

Öne çıkan mesajlar

Hersey icin Teşekkürederim. Ama ben size sunu soylemek istiyorum.
Sitey girip üye kullanıcı durumu bağlı dehil demesinin sebebi sudur arkadaslar. Sizin coekinizden kaynaklaniyor coeki ayarını aktiflestiriseniz sorun kalmıyacaktır.

Herkez Hata yasadığı icin aktivasyon mailini üye kayıt sonuna koyucam.[signature][hline]UltimaTurkey.Net|Ultima Online Toplist

Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok !
Sosyal ağlarda paylaş

önceden vardı değil hala var ama bana gore biraz taklit cunku ultima turkiyeye benzetmeye calışmışlar, ultima turkey ayagı flm ,hatta ownerların isimleri bile aynı ,başka nick mi yok sanki?guya biz ultimaturkiyeyiz gibi

bunların hepsi bnm goruslerim sizinkilere saygı duydugum gibi sizinde bana duymanızı beklerim.Olması gerekende o...
Sosyal ağlarda paylaş

O sitenin yapilis amaci ve yapilirken icinde oldgumdan bunu soluyorum TenTen olayi sadece bir sans tesadufu olablir ama
Kesinlikle benzemeye calismiyoruz ki bunu uzun zamandir istioduk yapmak anca bu gunlere kısmet oldu ve amaci sitenin herhanki sorun oldumu forumlarda bulunabilsin(uola ilgili) bir prog. lazim oldumu ilk akla gelen bi kaynak olsun .....önce bunu bilin gerisi pekte onemli diil....Sadece insanlara yardim amacli sıkılmıcaniz bir site olarak planlanmiştir ki İnsanlara ne kadar yardimimiz dokunursa o kadar mutlu oluruz :) Bu siteyi kuran ve kurulumuna yardim eden herkes bnele beraber boyle dusunuyor....Umarim aciklaya bilmisimdir ha diceksiniz belki gene kafaniza takilcak Ultimaturkiyeden etkilendiniz onlar boel yapiyor unutmayin ki her tur siteden bi tane olmaz yahooda googleda ayni islevi yapio ama var ne cok yenilik o kadar iyidir derim....[signature][hline]Mephisto...
Sosyal ağlarda paylaş

AAAA yeter bea baydın ama .... Başlarım sitenede sanada kitleyin ya bu topiği .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu tür proje ve siteleri görmekten her zaman memlun olurum desteklemektende gurur duyarım. Fakat benim için bu tür bir sitenin öncelikle tarafsız ve herkeze aynı uzaklıkta olması gerekiyor.
Ultima Turkey güzel bir site ilerde dahada güzel olcak ve bir çok kişiye faydası dokuncaktır fakat siteden rahatsiz olduğum iki nokta var.
Birincisi bazı shardları destekliyor oluşları. Corbeu nun banneri sitenin üstünde yer almakta fakat corbeu da herhangi ultima turkey banneri bulunmamakta. Tr-Game ede bakıcaktım ama internetim siteyi görüntüleyemedi. Ve bu iki sitenin karşılıksız desteklenmesi gerçekten bende rahatsızlık yaratdı. Beni rahatsız eden ikinci konuda Ultima Turkey sitesinin admininin ilerde server açma planı. Buda tarafsız olması gereken bir sitenin shard açması beni rahatsız eden diğer konu oldu.

Neden tarafsız olması gerekiyor diye merak eden arkadaşlar için onuda kısaca söyleyim örneklerle anlatmak gerekirse x shardını destekleyen bir uo yardım sitesi yarin bir gün çok iyi işler başarmış büyük bir kitleye sahip çikabilcek bir shard sunan y serverinin x serverindan öne geçmesi üzerine y serveri aleyine propaganda başlatabilir. Başlatmasa bile y sitesi başlatcağini düşünüp önlemini almak ister önlemini alirkende oyuncularına o uo yardim sitesinde yazanlara rağbet göstermemelerini inanmamalarini söyler. Bu şekilde oyuncularını gazlayan bir y serverına zaten ister istemez o uo yardım sitesinden saldırı gelicek ve bu işten o iki server ve o uo yardım sitesi zararlı çıkıcaktır.
Umarım bu örnekli anlatimimimda başarili olmuşumdur.
Dileğim; Ultima Turkey'in tarafsız ve herkeze aynı uzaklıkta olmasıdır dediğim gibi olması durumunda herkez tüm camia onlari destekliycektir çünki bizlerin istediği en son şey ultima online ve free emulatörlerle ilgili bir konunun tekelleşmesidir. Tekelleşmemesi için bu ve benzer sitelerin artmasi taraftariyim/taraftariyiz.

Başarılar.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...