Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 KAFAYI YİCEM! Yarına quiz var ve notun 50% si yine kodumun Physics for Poets adlı adını sevdiğim romandan. Ya allah aşkına fizikte roman mı okunur biri yardım etsin İMDAK![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 o kitabin ismi "tm diplomalilar icin fizik" oldugu icin oyle :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 fizik için kitap okunur doğrudur. bakış açısı kazandırmak için. ben de ihsan oktay anar'ın bütün kitaplarını okumuştum , sırf objektivitemi geliştirmek için.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 physics for poet mi ? o ne öyle ya ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ya mühendislikmi bolum kardeş?[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Sabancı bölümü, bölümsüzüm yani =) 3 de seçicez, şimdilik mühendis im genel dersleri alıyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 oluyomus demekkı...:([signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 öehöehe Physics for Poets, valla ben haftada 4 soruluk bir ödev yapıyorum fiz101 için, derse falan gitmiyorum çok güzel oluyor. Sana kolay gelsin :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Zbanchıı :) Kardeş ben inş müh 4 ve hala fizik ^2'den kalıorum.Elektrik.Ya bu mühendisliklere zorunlu ama bi işede yaramıo fizikle işin olmıcaksa.Kopya tek önerim kardeş[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 fizik ilginç bir ders. bizim zamanımızda quantum fiziği pek anlatmazlardı.newton fiziğine takılıp kalırdık. şimdi durum nasıl?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bir gün derse gidersem bakarım duruma senin için :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Newton fiziğindeyiz de, quantumun q suna koycaklar bi dahaki dönemç[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: nostabinda, 20 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki: Zbanchıı :) Kardeş ben inş müh 4 ve hala fizik ^2'den kalıorum.Elektrik.Ya bu mühendisliklere zorunlu ama bi işede yaramıo fizikle işin olmıcaksa.Kopya tek önerim kardeş fizik 2 ... devreler , kirchoff, mirşof ..hehe. kolaydır aslında da . tabi herşey hocaya bağlı. hoca uyuzsa en basit ders bile işkenceye döner..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 en güzeli metafizik. hani var ya tekerlekli sandalyeli adam stephen hawking. onun diliyle daha da zevkli.. tam geyik. öyle formül mormül yok.. hikaye (hatta biraz korku filmine benziyor) gibi okuyon.. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) [Bu mesaj somebody tarafından 20 Ekim 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: somebody, 20 Ekim 2004 00:36 tarihinde demiş ki: said: nostabinda, 20 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki: Zbanchıı :) Kardeş ben inş müh 4 ve hala fizik ^2'den kalıorum.Elektrik.Ya bu mühendisliklere zorunlu ama bi işede yaramıo fizikle işin olmıcaksa.Kopya tek önerim kardeş fizik 2 ... devreler , kirchoff, mirşof ..hehe. kolaydır aslında da . tabi herşey hocaya bağlı. hoca uyuzsa en basit ders bile işkenceye döner.. Sorma nasıl uyuz.Şimdi isim vermiyim ayıp olur ama alah allah yani.Allah düşmanıma öle hoca vermesin.Ya be inşaat mühendisi olucam bana ne fiizkten elektrikten.Peki o kolon nedir biiomu acaba!!Sordum cevap veremedi adam!!!Iyy hatırladım gene sinirlendim.[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ama arkadaşım onun da bi hesaplaması var bişey var sen F'yi , G'yi hesaplayamazsan ne kolon kalır ne apartman. fizik her şey için önemli. matematik de önemli. hadi biyoloji desen tamam canlılarla işiniz yok ehe.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: nostabinda, 20 Ekim 2004 00:38 tarihinde demiş ki: said: somebody, 20 Ekim 2004 00:36 tarihinde demiş ki: said: nostabinda, 20 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki: Zbanchıı :) Kardeş ben inş müh 4 ve hala fizik ^2'den kalıorum.Elektrik.Ya bu mühendisliklere zorunlu ama bi işede yaramıo fizikle işin olmıcaksa.Kopya tek önerim kardeş fizik 2 ... devreler , kirchoff, mirşof ..hehe. kolaydır aslında da . tabi herşey hocaya bağlı. hoca uyuzsa en basit ders bile işkenceye döner.. Sorma nasıl uyuz.Şimdi isim vermiyim ayıp olur ama alah allah yani.Allah düşmanıma öle hoca vermesin.Ya be inşaat mühendisi olucam bana ne fiizkten elektrikten.Peki o kolon nedir biiomu acaba!!Sordum cevap veremedi adam!!!Iyy hatırladım gene sinirlendim. inşaatında elektrik tesisatı olmucak mı? mumla mı aydınlanılacak ? ;) aklıma şey geldi. hani vardır ya geyik. x : şu kolonu görüyon mu? y : hee görüyom.. x : işte o kolon ...üne girsin... ehehehe..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Head, 20 Ekim 2004 00:41 tarihinde demiş ki: ama arkadaşım onun da bi hesaplaması var bişey var sen F'yi , G'yi hesaplayamazsan ne kolon kalır ne apartman. fizik her şey için önemli. matematik de önemli. hadi biyoloji desen tamam canlılarla işiniz yok ehe. Tamam haklısında elektrik diorum arkadaşım :) Zatne fiziği aştık yapı statikleri fln geldi ama elektriği ben napiyim?[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Somebody buarada tesisatçılık okumuorum inş müh ;) iki kablo yeri için delik bırakmakla kirşofun hiç bi alakası yok :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Geçin bunnarı ya bunnar fani şeyler..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 elektrik adamı çarpar...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: nostabinda, 20 Ekim 2004 00:44 tarihinde demiş ki: Somebody buarada tesisatçılık okumuorum inş müh ;) iki kablo yeri için delik bırakmakla kirşofun hiç bi alakası yok :) hahaha.. harika cevap vermişin walla.. iki delik için kirşofa gerek yok harbi.. koptum walla..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 iki kablo için olucaktı..hahaha[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ah kardeş sende gel 4 sene .... bi hoca için vereme şu elektrik denen dersi anlarsın :) Valla odamda mumlar yanıo bi bilgisyar kullanıo elektriği.Gıcık aldım ben bu elektrikten iimi :P[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 fizik dersinde kitap okuma deyince aklıma şey geldi.biz ortaokulda derslerde gizli gizli playboy falan okurduk, daha doğrusu bakardık. haha. acaip heyecanlı olurdu yakalanma korkusundan dolayı[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar