Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya fizik dersinde kitap mı okunur?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

KAFAYI YİCEM! Yarına quiz var ve notun 50% si yine kodumun Physics for Poets adlı adını sevdiğim romandan.

Ya allah aşkına fizikte roman mı okunur biri yardım etsin İMDAK![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sabancı bölümü, bölümsüzüm yani =) 3 de seçicez, şimdilik mühendis im genel dersleri alıyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

öehöehe Physics for Poets, valla ben haftada 4 soruluk bir ödev yapıyorum fiz101 için, derse falan gitmiyorum çok güzel oluyor. Sana kolay gelsin :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

fizik ilginç bir ders. bizim zamanımızda quantum fiziği pek anlatmazlardı.newton fiziğine takılıp kalırdık. şimdi durum nasıl?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Newton fiziğindeyiz de, quantumun q suna koycaklar bi dahaki dönemç[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nostabinda, 20 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki:
Zbanchıı :)
Kardeş ben inş müh 4 ve hala fizik ^2'den kalıorum.Elektrik.Ya bu mühendisliklere zorunlu ama bi işede yaramıo fizikle işin olmıcaksa.Kopya tek önerim kardeş

fizik 2 ... devreler , kirchoff, mirşof ..hehe. kolaydır aslında da . tabi herşey hocaya bağlı. hoca uyuzsa en basit ders bile işkenceye döner..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli metafizik. hani var ya tekerlekli sandalyeli adam stephen hawking. onun diliyle daha da zevkli.. tam geyik. öyle formül mormül yok.. hikaye (hatta biraz korku filmine benziyor) gibi okuyon.. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

[Bu mesaj somebody tarafından 20 Ekim 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 20 Ekim 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
Kardeş ben inş müh 4 ve hala fizik ^2'den kalıorum.Elektrik.Ya bu mühendisliklere zorunlu ama bi işede yaramıo fizikle işin olmıcaksa.Kopya tek önerim kardeş

fizik 2 ... devreler , kirchoff, mirşof ..hehe. kolaydır aslında da . tabi herşey hocaya bağlı. hoca uyuzsa en basit ders bile işkenceye döner..

Sorma nasıl uyuz.Şimdi isim vermiyim ayıp olur ama alah allah yani.Allah düşmanıma öle hoca vermesin.Ya be inşaat mühendisi olucam bana ne fiizkten elektrikten.Peki o kolon nedir biiomu acaba!!Sordum cevap veremedi adam!!!Iyy hatırladım gene sinirlendim.[signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

ama arkadaşım onun da bi hesaplaması var bişey var
sen F'yi , G'yi hesaplayamazsan ne kolon kalır ne apartman.
fizik her şey için önemli.
matematik de önemli.

hadi biyoloji desen tamam canlılarla işiniz yok ehe.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nostabinda, 20 Ekim 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
said:
somebody, 20 Ekim 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
said:

fizik 2 ... devreler , kirchoff, mirşof ..hehe. kolaydır aslında da . tabi herşey hocaya bağlı. hoca uyuzsa en basit ders bile işkenceye döner..

Sorma nasıl uyuz.Şimdi isim vermiyim ayıp olur ama alah allah yani.Allah düşmanıma öle hoca vermesin.Ya be inşaat mühendisi olucam bana ne fiizkten elektrikten.Peki o kolon nedir biiomu acaba!!Sordum cevap veremedi adam!!!Iyy hatırladım gene sinirlendim.

inşaatında elektrik tesisatı olmucak mı? mumla mı aydınlanılacak ? ;)
aklıma şey geldi. hani vardır ya geyik.

x : şu kolonu görüyon mu?
y : hee görüyom..
x : işte o kolon ...üne girsin...

ehehehe..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 20 Ekim 2004 00:41 tarihinde demiş ki:
ama arkadaşım onun da bi hesaplaması var bişey var
sen F'yi , G'yi hesaplayamazsan ne kolon kalır ne apartman.
fizik her şey için önemli.
matematik de önemli.

hadi biyoloji desen tamam canlılarla işiniz yok ehe.

Tamam haklısında elektrik diorum arkadaşım :) Zatne fiziği aştık yapı statikleri fln geldi ama elektriği ben napiyim?[signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nostabinda, 20 Ekim 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
Somebody buarada tesisatçılık okumuorum inş müh ;) iki kablo yeri için delik bırakmakla kirşofun hiç bi alakası yok :)

hahaha.. harika cevap vermişin walla.. iki delik için kirşofa gerek yok harbi.. koptum walla..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

fizik dersinde kitap okuma deyince aklıma şey geldi.biz ortaokulda derslerde gizli gizli playboy falan okurduk, daha doğrusu bakardık. haha. acaip heyecanlı olurdu yakalanma korkusundan dolayı[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...