Revell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 1)Jackass için yapılan ve MTV de Film vizyona girmeden önce yayınlanan şarkı; -Andrew WK - We Want Fun 2)Viva la Bam'in MTV reklamında çalan parça; -Twisted Sister - I Want to Rock (Orjinal) 3)Viva la Bam Main Theme'i -Daniel Lioneye - The King of Rock'n Roll ** Meraklısı olupta şarkıları bulamayan arkadaşlara yardım etmek istedim.
Revell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 4)Ayırca Numberone daki May Day programının Theme'i; -Trapt - Headstrong
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Viva Lam BAm sırasında paso arkada In Flames çalio :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 oha, ilk kez duydum be yada hic dikkat etmiyorum ama yok abi anlamamam mumkun degil.. Ya son 2-3 bolumunu falan ızleyemıyorum viva la bam'in onlarda koymaya basladılarsa ın flames dogrudurda eskıden yoktu?!?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya sürekli çalmio ama mesela arada bunlar aksion girio, böle hızlı hılzı bişeyler gösterio falna orda in flames falna çalio. ayrıca Dismissed adlı zikiş programında da bi oaly oluo böle çift ayrılıo mu ne orda arkada My Dying Bride - Two Winters Only çalio :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 nette bulanibiliteleri nedir bakiim hemmen ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 nette bulunabilite oranı baya yüksek :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 HMm anladım. Olsun degisiklik olsun tabi biraz :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya ben bi tanesini çalmaıda biliyodum country tarzı hangisidir o?[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Öne çıkan mesajlar