Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 grid varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mc ve ingilizcesi yarıldım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tekrarını izlerken, konuşan kişiye kulak verdim, sürekli broodlord ordusunu snipe olmadan öldürmek imkansız diyip duruyodu. kim acaba bu delikanlı dedim sonra bi şok oldum!! bunu diyen IDRA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mc , Violet'ı resmen ezdi.Özellikle 2. maçtaki stormlar violet'a evlat acısı gibi oturmuştur.Son maçtaki 7 gate saldırısında violet yapabildiğinin en iyisini yapmasına rağmen MC'nin forcefieldlarına kurban olunca idranın bi' zerg olarak acısı sesine yansıdı. :D Maç sonrası röportajda MC'nin ingilizcesi ve söyledikleri iyi güldürdü.Adam violet'a junior DRG , Feast'ede junior MC dedi asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 mma ınsanlıktan cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 puma vs mma 3:1 şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 acı kaybımız: R.I.P. MMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Cannon rush'a gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 laaaaaaaaaaaaan? bi markete gittim geldim puma mmai yenmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RhNegative_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 feast'e üzüldüm ama cidden.. insanüstü bir blink kullanışı vardı, şahsen finalde görmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Kırmızı elbiseli hatun fena değilmiş. Edit: Dikkatli bakınca yüzden kaybettiğini fark ettim =/ Sadece vücut varmış... -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 İzliyoruz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Evet bugün ne öğrendik ? Puma diye değil Püyma diye ifade etmek gerekirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bir gün MC de gülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 inyourmind said: Evet bugün ne öğrendik ? Puma diye değil Püyma diye ifade etmek gerekirmiş... Apollo ya :) Başlıyor birazdan. Heyecan dorukta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 mc arkadasında hatun kim kız arkadaşı mı yoksa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bu arada MMA Feast'i rahat bir skorla 3-0 toplamda 30dk'da biletini kesmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 MC sağlam girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 su tırt pum kazanmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bana mı öyle geliyor yoksa iki maçta çok sıkıcımıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 MC'nin mantığı: Tanklarla savunma yapıp 3 OC'ye çıkan Terran gör => 2 base all in yap, dropa yenil. Templar tech yoldayken 3. base'ini almak üzereyken ve defansif oynayıp 200/200 3-3 yapmak varken en kötü zamanlamada saldır, dropa yenil. Boşuna demiyorlardı BW'de "Suicide Toss" diye. Edit: 1 depot alıcam diye oyun verdi şimdi de. Edit 2: Puma biraz fazla agresif davranınca oyun biraz olsun ortaya geldi gerçi. Edit 3: İyi mikro yapıp iyi geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 knox said: mc arkadasında hatun kim kız arkadaşı mı yoksa sdfs Galiba öyle ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Helal MC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ahah MC'nin İngilizcesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar