tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 evet arkadaşlar. her hafta yeni bir seminer ve bu seminer sonunda bir sertifika veriyorlar, 20-30 lira gibi bir fiyatı oluyor. sabah 9'dan akşam 5'e kadar ortamda bulunaraktan aldığım sertifika'nın bana ne yararı olabilir ki? sizce gitmeli miyim bu tarz şeylere? örnek vermek gerekirse yine bir davet geldi, şöyle bir şey: said: SATIŞ-PAZARLAMAYI UZMANINDAN ÖĞRENİN EĞİTMEN ; LEVENT SOYGÜR Coca-Cola “İş Geliştirme Müdürü” VE '' Pazarlama Müdürü'' SATIŞ - PAZARLAMA ****PAZARLAMA STRATEJİSİ*** ****ETKİLİ SATIŞ TEKNİKLERİ*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aklını kullan biraz doğru cevabı kendin bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 cv şişirmek için gidiyor millet, bi numarası yok şu seminerlerin. adamın cebini doldurduğunuzla kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 para tuzagi cogu, gitme. ama genelde kiz tavlamak icin ideal mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 boş iş bence de. o yüzden hiç gitmedim. gerçi gitmeye niyetlendim ama sabah uyanamadığım için gidemedim bir kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aklına cevdet kızıl'ı getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 idolüm zor cevdet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 eger ilgili oldugun alanla ilgili olan varsa gidilebilir. CV sisirmek icin guzel ayrıca gercekten iyiyse seminerler cok iyi seylerde ogrenirsin. Hic para verip gitmedim ondan 20 lira verilen seminer nası olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 o paraya 8 şişe tuborg fıçı alır içerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ayni dakikada combo yapmisiz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 seminerlerin sonunda test oluyormuş. gerçi geçemeyen görmedik henüz, yalandan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tarkandakiahtapot said: seminerlerin sonunda test oluyormuş. gerçi geçemeyen görmedik henüz, yalandan herhalde coca cola'daki adam da ek iş olarak görüyordur bunu. 50 kişi katılsa 30 liradan 1500 kaat eder. haftada bir kere yapsan ay sonunda 6k para eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 olabilir, 30 liranın tamamı herife gitmiyordur muhtemelen. gruplar düzenliyor olayı ve bazen ters tepebiliyor. geçen yıl okulda lojistik grubu kurup, bir firmanın bilmem ne müdürünü getirmişler. grubun kurucuları bile seminere gelmemiş. 12 kişi varmış sadece seminerde. adam mal gibi kalmış. 2009'daki antalya opeth konserine 50-60 kişinin gitmiş olması kadar olmasa da berbat bir durum. opeth dedim de aklıma geldi, o konser için antalyaya gitmiştik. gece 11 de başlıyordu konser ve taaa ebesinin gözüne koymuşlar mekanı, gece merkeze dönmemiz zor olur diye konsere gitmekten vazgeçmiştik. :D hahaah hatta lise sondaydık o zaman, hocamız ile şöyle bir diyalog geçmişti: - hocam hafta sonu opeth konserine gidiyoruz - konseri opet mi veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 adam coca cola'dan ayrılmış ama hala ekmeğini yiyor. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 adü girişimcilik kulübü'nün diğer aktiviteleri de şahanedir ayrıca http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425451_266532130087476_264348876972468_627036_1833027955_n.jpg YILIN KAMPANYASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 istisnasız her üniversitedeki adında girişimcilik, pazarlama, mühendislik, işletme, endüstri, ekonomi kelimeleri geçen kulüplerinden uzak duracaksın. vakit kaybı. anadoluda bir yerde ise bu yukarıdaki gibi çiğ köfte, salaş yerlerde 5 liraya bira+patates peşinde koşarlar, karı kız kaldırma, meme elleme peşindedirler ama yok biraz high tier okulsa bu sefer amerikadaki fraternitylere özenirler + yine karı kız kaldırma, meme göt elleme peşindedirler. yani ikisi de çoğu zaman boş beleş adamların uğraşacağı şeyler yapar. gereksizdirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar